Ostitko tätä Rainbow'n valmisruokaa? S-ryhmä vetää erän myynnistä – älä syö, jos olet allerginen kalalle
Erä Rainbow-tuotemerkin pakasteaterioita vedetään myynnistä, sillä ne saattavat aiheuttaa oireita kala-allergikoille.
SOK vetää pois markkinoilta Rainbow Sweet & Sour Chicken 350 g pakasteaterian varotoimenpiteenä, koska osaan tuote-erää on valmistusvaiheessa sekoittunut toisen tuotteen Panang Curry -kastiketta. Kyse on S-ryhmän mukaan yksittäisistä pakkauksista.
Voi aiheuttaa oireita kala-allergisille
Kastike sisältää anjovisuutetta, jota ei ole mainittu pakkauksessa. Tuote saattaa aiheuttaa oireita kala-allergisille. Muille tuote on turvallinen käyttää.
Tuotteen EAN-koodi on 7340011474272 ja tuotteen pakkauskoko 350 grammaa. Takaisinveto koskee vain eräkoodia 0562198 B06 parasta ennen -päiväyksellä 17.07.21. Takaisinveto ei koske muita eräkoodeja (B01 – B05).
Tuotteita on myyty S-ryhmän S-market-, Prisma-, Sokos-, Alepa- ja Food Market Herkku -myymälöissä.
Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan. Ostos hyvitetään. Lisätietoja S-ryhmän sivuilta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa