Saarioisten 40 vuotta täyttäviä mikropizzoja myydään vielä tänäkin päivänä miljoonia vuosittain.
Videolla: Testasimme älyttömän roiskeläppäpizzakakun. Katso ja hämmästy!
Mikrossa lämmitettävät einespizzat ovat yksi kauppojen valmisruokahyllyjen ikisuosikeista. Mikropizzojen suosio räjähti 1980-luvulla, kun mikroaaltouunit yleistyivät suomalaisissa kotitalouksissa. Vuosikymmenestä tulikin todellinen läpimurto pizzoille ja muille yhden hengen aterioille.
Suomalainen valmisruokayhtiö Saarioinen lanseerasi omat legendaariset klassikkopizzansa vuonna 1981. Niistä tuli välitön hitti ja suosio on jatkunut tasaisena vuosikymmenten ajan.
Lue myös: Voiko roiskeläppäpizzoista tehdä isänpäiväkakun? MTV testasi – tällaista lopputulosta emme odottaneet: "Kutittelee makuhermoja monella eri tasolla"
– Pizzat ovat säilyttäneet paikkansa suomalaisten sydämissä ja ne elävät nyt 40-vuotispäivänsä kynnyksellä uutta renessanssiaan ja niitä myydään noin 12 miljoonaa kappaletta vuodessa. Makuvarianttien määrä on laajentunut kuuteen, mutta ensimmäinen tuote, jauhelihapizza, on edelleen selkeä ykkönen, kertoo Saarioisten markkinointipäällikkö Siiri Koivumäki.
Saarioisten innovaatiojohtaja Mirja Lonka kertoi jauhelihapizzan suosiosta MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivustolle vuonna 2016, kun pizzat täyttivät 35 vuotta.
