Sympaattinen poikkeus asuntoilmoitusten joukossa: Myydään piparkakkutalo!

ORIGINAL.jpeg1

Viikonlopun aikana moni on huomannut suositussa Etuovi.com-asuntoilmoituspalvelussa ilmoituksen, joka poikkeaa massasta.

Etuovi.com-sivustolle on ilmestynyt ilmoitus, jossa myydään suurta piparkakkutaloa. Taloa kuvaillaan palvelussa aivan samaan tapaan kuin myytäviä asuntoja on totuttu kuvailemaan

– Perinteinen, juuri valmistunut talo omalla tontilla, kaikilla herkuilla. Tämän talon materiaali- ja kalustevalinnoissa ei ole säästelty siirappia. Myös ulkopinnat on viimeistelty erityistä tarkkuutta noudattaen, samaan makeaan tyyliin, ilmoituksessa sanaillaan.

– Tässä talossa arkikin maistuu juhlalta. Alakerran avara olohuone ja keittiö toimivat kodin keskuksena. Lukuisat ikkunat tekevät sisätiloista valoisat. Kompaktissa pohjaratkaisussa ei ole hukkaneliöitä. Valmis kokonaisuus, jonka arkkitehtuuriin on helppo ihastua. 

ORIGINAL.jpeg2
Valtava piparitalo niittää huomiota asuntoilmoitusten joukossa.

ORIGINAL.jpeg3
Piparkakkutalo on koristeltu perinteiseen tyyliin.

Syy siihen, miksi piparkakkutaloa kaupitellaan erikoisessa ympäristössä on hyväntekeväisyystempaus. Tempauksen taustalla on asuntoja välittävä Kotilinkki Oy.

– Tätä taloa ei ole suunniteltu kestämään. Talo myydään korkeimman tarjouksen tehneelle ja myyntisumma ohjataan lyhentämättömänä ostajan valitseman sairaalan lastenosastolle, ilmoituksessa kerrotaan.

ORIGINAL.jpeg4
Näyttävän piparkakkutalon tuotot lahjoitetaan hyvntekeväisyyteen.

MTV tavoitti Kotilinkin edustajan kommentoimaan tempausta. Selvisi, että piparitalon avulla rahaa on kerätty hyväntekeväisyyteen ennenkin.

– Meillä on itse asiassa ollut tämä perinteenä jo nelisen vuotta. Parhaimmillaan olemme saaneet tämän kautta 1000 euroa, Kotilinkki Oy:n toimitusjohtaja Antti Myllymäki kertoo MTV:lle.

Katso piparkakkutalon myynti-ilmoitus täältä.

Lähde: Etuovi

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja