Syksyistä arkiruokaa – tee herkullinen tacotäyte kurpitsasta
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan kurpitsaa klassisten tacojen täytteenä.
Syksyllä kurpitsat ovat sekä parhaimmillaan että edullisimmillaan ja Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suositteleekin valmistamaan kurpitsoista herkullista täytettä tacoille.
– Homma hoituu yhtä hyvin monenlaisilla kurpitsoilla, jos myskikurpitsaa ei ole saatavilla, Kinnunen vinkkaa.
Bloggaaja huomauttaa, että tacot ovat myös erityisen monipuolista ruokaa, sillä niitä voi tarjoilla sekä sellaisenaan alkuruokana, pääruokana tai napostelupalojen muodossa.
– Näitä voi vetää monta tacoa pääruoaksi, ottaa yhden alkupalaksi tai asetella meksikolaishenkisten illanistujaisten tarjottimelle napattavaksi oluen tai drinksun kylkeen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan