Syksyistä arkiruokaa – tee herkullinen tacotäyte kurpitsasta

chorizo_taco
Kurpitsasta, punasipulista ja chorizo-makkarasta valmistuu tacoille herkullinen täyte.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan kurpitsaa klassisten tacojen täytteenä.

Syksyllä kurpitsat ovat sekä parhaimmillaan että edullisimmillaan ja  Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suositteleekin valmistamaan kurpitsoista herkullista täytettä tacoille. 

– Homma hoituu yhtä hyvin monenlaisilla kurpitsoilla, jos myskikurpitsaa ei ole saatavilla, Kinnunen vinkkaa.

Bloggaaja huomauttaa, että tacot ovat myös erityisen monipuolista ruokaa, sillä niitä voi tarjoilla sekä sellaisenaan alkuruokana, pääruokana tai napostelupalojen muodossa.

– Näitä voi vetää monta tacoa pääruoaksi, ottaa yhden alkupalaksi tai asetella meksikolaishenkisten illanistujaisten tarjottimelle napattavaksi oluen tai drinksun kylkeen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja