Mahtava pastaresepti! Kokeile 30 minuutin supermaukasta taco-pastaa

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen kokeili Sivumaku-blogissaan Etelä-Amerikan ja Italian keittiöitä yhdistelevää herkullista taco-pastareseptiä.

Jos olet sekä pastan että tacojen ystävä, olet aivan varmasti myös taco-pastan ystävä. Ja jos maustekaappisi on sisältö on kattava, ruokalajin suorastaan kruunaa itsetehty taco-mauste. Toisaalta myös valmiin maustesekoituksen käyttäminen on sallittua. 

– Olen lähtökohtaisesti yksinkertaisten ja autenttisten ruokien ystävä, mutta joskus on kiva rikkoa omia ajatusaitoja. Juustoinen taco-pasta osoittautui erittäin maukkaaksi ja helpoksi lohturuoaksi. Juustoa voi lisätä reippaammin, jos haluaa siitä makoisan venyvää, Jani Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.

Pastasta tulee tällä reseptillä mausteista mutta ei tulista. Ruokaa voi virittää halutessaan esimerkiksi ylimääräisellä chilillä. Juustoinen jauhelihatäyte sopii loistavasti myös tacojen kanssa nautittuna, Kinnunen vinkkaa.

Katso taco-pastan resepti Sivumaku-blogista.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja