Supersuosittu Marry Me -kanakastike valmistuu puolessa tunnissa: "Parasta on huikea maku"

Marry Me! -kana (1 of 1)
Marry Me -kana on suosittu broilerikastikeohje. Kaikki aitini reseptit

Kehuttu kanakastike on noussut jälleen kotikokkaajien suosioon. 

Joko sinä olet testannut herkullista Marry Me -kanaa? Kerroimme tästä hittiohjeesta vuonna 2021 ja nyt kotikokit ovat jälleen sosiaalisen median perusteella innostuneet kyseisestä kanakastikkeesta.

Marry Me -kana Nannan testissä

Suosittua Kaikki äitini reseptit -ruokablogia pitävä Nanna Rintala kertoi keväällä 2021 törmänneensä netissä omaan "Igorin kanaansa" – siis koukuttavan hyvään broileriohjeeseen. 

– Heti kun näin tämän reseptin, olin aivan, että tämän täytyy olla hyvää! Ja niinhän se toden totta olikin, Nanna kehuu blogissaan.

Nanna testasi siis suositun amerikkalaisen Marry Me -broilerikastikkeen, joka valmistuu simppeleistä raaka-aineista. Ohjetta voisi Nannan mukaan verrata helppoudessa ja suosiossa esimerkiksi huippusuosittuun avokadopastaan.

Kermainen kanaruoka tarjoillaan rapakon takana pastan kanssa, mutta se sopii kastikkeeksi myös perunoille tai riisille. Nanna totesi aiemmin MTV:lle, että tätä kanaruokaa kehtaa tarjota vieraillekin. Sen lisäksi se on nopea ja huokea ruoka arkeen.

– Parasta on huikea maku, vaikka raaka-aineita on vain muutama.

Katso video: Testaa myös suosittua Lyonin kanaa

Lyonin kana – näin valmistuu ylistetty kanaruoka 2:08
Lyonin kana on varma hitti!

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!