Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kallen kebabohjeesta tuli valtava hitti – näin se tehdään!

9:25Mitä tapahtuu, kun hittikebabresepti ja joulukinkku yhdistetään?Mitä tapahtuu, kun hittikebabresepti ja joulukinkku yhdistetään? Katso videolta Chef Wallinin vinkit kebabin valmistukseen.
Julkaistu 23.12.2025 12:28
Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Itse tehty kebab on sosiaalisen median viraalihitti. Näin somekokki Kalle "Chef Wallin" Wallin sen valmistaa.

Oletko jo kuullut somen sekoittaneesta kotitekoisesta kebabista? Useat somekokit ja ruokavaikuttajat ovat syksyn aikana jakaneet omat ohjeensa tähän hittiruokaan. 

Yksi heistä on Chef Wallinina tunnettu somekokki Kalle Wallin. Kallen kebabohje on kerännyt Instagramissa ja Tiktokissa yhteensä jo yli 1,1 miljoonaa katselukertaa.

– Tuli muutama resepti vastaan ja katsoin, että kukaan ei tee sitä kunnolla. Kukaan ei oikein vaivaa sitä kunnolla. Ajattelin, että minä teen sen kunnolla, Kalle kertoo.

Kokeile myös Huomenta Suomen kinkkukebabia

Somekokki näytti Huomenta Suomessa, miten kotitekoinen kebab valmistetaan superhelposti ja nopeasti.

Joulun kunniaksi hittikebabista valmistettiin myös toinen versio: Huomenta Suomen oma joulukinkkukebab. Usko tai älä, joulukinkun jämät taipuvat kebabtaikinaksi, ja lopputulos todella yllättää!

Katso yllä olevalta videolta Kallen kebabvinkit ja nappaa ohje: Itse tehty kebab eli somen hittikebab

Lue myös: Kaivoluoto vs. Syrjänen: Kaksi tapaa tehdä graavilohi, mutta kumpi on parempi?

RuokaJouluruokaLihaHuomenta SuomiMakuja
Toimittajan kuva
Petra Tuominen
MTV Uutiset

Petra Tuominen työskentelee MTV Uutisissa ruokatoimittajana.

Tuomisen vastuulla ovat Makuja-ruokasivuston uutiset ja reseptit sekä Huomenta Suomen ruokasisällöt.

Voit olla Tuomiseen yhteydessä esimerkiksi ruoka-, juoma-, ravintola- ja reseptiaiheisiin juttuvinkkeihin liittyen.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjänen vinkkaa, kuinka valmistat herkullista italianpataa: "Yllätyin, kuinka hyvää siitä tuli"Henri Alénin vinkki sai tomaattimurskan loppumaan kaupoista – oletko jo testannut suosittua arkiruokaa?Viikonlopun ruokavinkki: Nappaa resepti Harrin helppoon lohipastaanArkiruoka hakusessa? Testaa Harrin "superhyvä" lasagnekeittoHarri Syrjänen vinkkaa, kuinka hyödynnät kinkunjämät helppoon pastaan – tätä makuyhdistelmää moni rakastaa: "Suomen kansa ei voi olla väärässä"Söisitkö? Jennin uunifetapastasta tehtiin nyt melkoinen versio: "En rehellisesti sanottuna ollut varma, mitä tästä tulisi"