"Supermaukas ruoka" – voikanan reseptiä on pakko kokeilla!
Kokeile jotain uutta maanantai-illan iloksi ja ota testiin intialaisen voikanan resepti!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen valmisti vastikään intialaista voikanaa, joka sopii bloggarin mukaan loistavasti kylmenevien iltojen lämmikkeeksi.
– Butter Chicken on punjabilaisesta keittiöstä kumpuava klassikko, joka kehitettiin Moti Mahal -raflassa Delhissä. Siitä liikkuu paljon erilaisia versioita, mutta perusjuju on mausteisessa jogurttimarinadissa maustunut kana, joka kypsennetään miedossa, tomaattisessa curry-voikastikkeessa, Kinnunen kertoo blogissaan.
– Tuntui suorastaan velvollisuudelta jakaa tämä ilosanoma teillekin. Supermaukas ruoka niin Intian helteisiin kuin Suomen talvipakkasiinkin, Kinnunen hehkuttaa.
Katso intialaisen voikanan resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje