Mainos
Mainos

Valmista herkullinen pataruoka – vielä parempaa seuraavana päivänä lämmitettynä

Arki-iltojen pelastus on herkullinen pataruoka, joka maistuu jopa paremmalta seuraavana päivänä lämmitettynä. Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan perinteisen unkarilaisen gulassin reseptiä.

– Mietin, mistä lähtisin etsimään mahdollisimman uniikkia reseptiä. Morsian tajusi ehdottaa kurkkaamaan unkarilaistaustaisen Anikó LehtisenPunavuori Gourmet -blogia ja sieltähän aito Gulyász-ohje löytyi, Kinnunen kirjoittaa.

Vaikka gulassi kypsyy pitkään uunissa, ei sen valmistelu vie aikaa varttia pidempään. Tästä syystä bloggaaja vinkkaakin, että gulassi on erityisen sopivaa lohturuokaa myös arkeen – eikä vähiten siitä syystä, että se maistuu myös kylmänä.

–  Aktiivista kokkausaikaa kuluu vartti. Pata vaatii toki hauduttelua pari kolme tuntia, mutta jos sen laittaa heti tulille töistä päästyään, ehtii siitä helposti nauttia vielä samana iltanakin. Ja toisaalta, tällaiset lihapadat tuppaavat olemaan parhaimmillaan seuraavana päivänä uudelleen lämmitettyinä, Kinnunen kertoo.

Katso herkullinen gulassiohje täältä.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja