Suomalaisten suosikkikuohuviini laajentaa valikoimaansa – aivan uudenlainen Fresita pian kauppojen hyllyille: ”Kesän helpoin Mimosa”

1:36 Tältä näyttää Koskenkorvan tehtaalla
Videolta pääset kurkistamaan, miltä Koskenkorvan tehtaalla oikein näyttää.

Tänä kesänä kuohuviinin ystävät pääsevät nautiskelemaan uudesta, appelsiinin makuisesta Fresitasta. 

Vuosi sitten tunnettu kuohuviinimerkki Fresita saapui ruokakauppojen hyllyille 5,5-prosenttisen uutuuden voimin. Tutun mansikkaisen kuohuvan rinnalle saapuu pian toinen uutuus, kesäisen appelsiininen Fresita Orange Sunset.

Uutuusjuoma sisältää alkuperäiselle reseptilleen uskollisesti myös hieman mansikkaa.

Maailman helpoin kesädrinkki

Vahvuudeltaan 5,5-prosenttinen juoma sopii Altian Brand Manager Taru Jaakkolan mukaan erinomaisesti superhelpon ja kesäisen Mimosa-drinkin valmistukseen. Mimosa on appelsiinimehusta ja kuohuviinistä valmistettu klassikkococktail, jota nautitaan perinteisesti brunssilla tai raikkaana kesädrinkkinä.

– Tästä Fresitasta valmistuu kesän helpoin Mimosa! Jääkaappikylmää juomaa kaadetaan jäitä täynnä olevaan lasiin ja koristellaan vaikkapa mintulla tai appelsiiniviipaleilla, Jaakkola kertoo.

Jaakkolan mukaan vuosi sitten toukokuussa kauppojen hyllyille saapuneet Fresitat ovat saaneet hyvän vastaanoton, ja niiden voidaan sanoa todella löytäneen tiensä suomalaisten ostoskoreihin. Myös tämän juoman uskotaan jatkavan samoilla linjoilla. 

Fresita Orange Sunset saapuu K-Citymarketeihin ja K-Supermarketeihin sekä S-ryhmän Prismoihin ja S-marketeihin huhtikuun toisesta viikosta alkaen. Kesäkuussa valikoima täydentyy kätevällä piknik-kokoisella pikkolopullolla.

MTV testasi kuohuviiniuutuuden

MTVuutisten Makuja-toimitus pääsi maistamaan kesäuutuutta jo ennakkoon. Tällaisia kommentteja uutuusjuoma raadin keskuudessa keräsi.

"Hyvin appelsiininen maku. Sopii taatusti aamupalalle tai brunssille jäiden kera nautittuna. Kauniin värin ja tuoksuu kesältä. Mukavaa vaihtelua perinteiselle mansikkaiselle Fresitalle."

”Olen aiemmin ollut perinteisen Fresitan ystävä, mutta viimeksi juodessani se maistuikin liian makealta. Liekö aikuisuus iskenyt? Tämä versio on vähemmän makea. En ole mikään appelsiinin suurin ystävä, toisaalta eipä tämä kovin appelsiiniselta maistukaan. Raikasta, kesäinen, fantanomainen maku. Kyllähän tätä juo. En nyt ehkä itse ostaisi, mutten lasillisesta kieltäytyisikään.”

"Todella mehumainen – tulee vähän mieleen väljähtänyt Fanta. Omaan makuuni olisi kuivempi ja kuplivampi kuohuviini. Kuitenkin kiva kesäinen makeus ja väri. Sopisi hyvin esimerkiksi boolin ainesosaksi."

"Raikas, ei liian makea! Ei muistuta yhtään perinteistä sisartaan, mutta se ei ole huono juttu. Toimii kesän janojuomanakin!"

"Maistuu ihan appelsiinilimulta, joskin ehkä vähän terästetyltä. Yllättäen ei lainkaan makea. Loistava kesäjuoma puistoon tai rannalle! Ei mikään alkuperäistä Fresitaa voita, mutta kyllä tämä on aika hyvä kakkonen."

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja