Toukokuun alussa aidoista mansikoista valmistettu Fresita saapuu ruokakauppojen hyllyille.
Ennen Fresitan nauttimista kannattaa opetella, kuinka kuohuviinipullo oikeasti kuuluisi avata.
Yksitoista vuotta Alkoissa myynnissä ollut Fresita on lanseerausvuodestaan lähtien noussut kerta toisensa jälkeen Suomen myydyimpien kuohuviinien joukkoon.
Toukokuun 7. päivä Fresita-kansaa hemmotellaan, kun ruokakauppoihin saapuu suosikkikuohuvan matala-alkoholisempi versio. Uutuuden alkoholipitoisuus on 5,5 prosenttia, kun alkuperäisessä tuotteessa alkoholia on 8 prosenttia.
Myöhemmin kesällä tuotteesta luvassa picnik-versio
Pienemmän alkoholipitoisuuden lisäksi Fresita-uutuus sisältää 30 prosenttia alkuperäistä tuotetta vähemmän sokeria, eli se on samalla sekä kevyempi että vähemmän makea. Uusi Fresita vastaakin Fresitan tuotepällikkö Taru Jaakkolan mukaan paremmin nykypäivän juomatrendejä.
– Energiamäärältään uutuus vastaa lonkeroa tai siideriä, eli sisältää vähemmän kaloreita kuin tavallinen viini, Jaakkola kertoo.

