Mainos

Suomalainen hampurilaisketju laajentaa toimintaansa – uusi ravintola Ouluun!

Suomalainen hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa neljännen ravintolansa Oulun keskustaan keväällä 2016.

Alun perin Pietarsaaressa toimintansa aloittanut hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan Oulun keskustaan rakennettavaan Kauppakeskus Valkeaan. Ravintolan avajaisia on tarkoitus viettää heti kun kauppakeskus avaa ovensa 14.4.2016.

– Valkeasta löytämämme tilat ovat uudet ja mielenkiintoiset. Lisäksi keskeinen sijainti soveltuu hyvin konseptiimme, kertoo toimitusjohtaja Kaj Fagerholm.

Noin 60 istumapaikkaa sisältävä ravintola tulee työllistämään arviolta 20–30 henkeä. Keittiö- ja asiakaspalveluhenkilökunnan rekrytointi tullaan aloittamaan lähiviikkoina.

– Tarvitsemme paljon osaavia työntekijöitä, sillä valmistamme kaiken ruoan alusta alkaen omassa keittiössämme, sanoo yrityksen liiketoiminta- ja tuotekehityspäällikkö Saul Mäenpää.

Kotimaisuus valttikorttina

Friends & Brgrs käyttää hampurilaisissaan  kotimaista lihaa, joka jauhetaan ravintolan keittiössä ja muotoillaan käsin pihveiksi. Ketjun oman tuotekehityksen tulosta olevat “triple-cooked” ranskalaiset valmistetaan kotimaisista perunoista niin ikään alusta loppuun ravintolassa. Jopa hampurilaissämpylät paistetaan ravintolan omassa leipomossa.

– Vastaanotto Helsingissä on ollut erittäin positiivista ja uskon, että tällaiselle konseptille on kysyntää myös Oulussa, Fagerholm jatkaa.

Friends & Brgrs avasi ensimmäisen ravintolansa Pietarsaaressa keväällä 2014. Vuotta myöhemmin vietettiin avajaisia Helsingin ravintolassa ja kuluvan vuoden helmikuussa aukeaa kolmas ravintola Tampereen Hämeenkadulle, McDonald’sin entisiin tiloihin. Hampurilaisketjun omistaa 6 hampurilaisiin intohimoisesti suhtautuvaa kaverusta.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja