Suomalainen hampurilaisketju laajentaa toimintaansa – uusi ravintola Ouluun!
Suomalainen hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa neljännen ravintolansa Oulun keskustaan keväällä 2016.
Alun perin Pietarsaaressa toimintansa aloittanut hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan Oulun keskustaan rakennettavaan Kauppakeskus Valkeaan. Ravintolan avajaisia on tarkoitus viettää heti kun kauppakeskus avaa ovensa 14.4.2016.
– Valkeasta löytämämme tilat ovat uudet ja mielenkiintoiset. Lisäksi keskeinen sijainti soveltuu hyvin konseptiimme, kertoo toimitusjohtaja Kaj Fagerholm.
Noin 60 istumapaikkaa sisältävä ravintola tulee työllistämään arviolta 20–30 henkeä. Keittiö- ja asiakaspalveluhenkilökunnan rekrytointi tullaan aloittamaan lähiviikkoina.
– Tarvitsemme paljon osaavia työntekijöitä, sillä valmistamme kaiken ruoan alusta alkaen omassa keittiössämme, sanoo yrityksen liiketoiminta- ja tuotekehityspäällikkö Saul Mäenpää.
Kotimaisuus valttikorttina
Friends & Brgrs käyttää hampurilaisissaan kotimaista lihaa, joka jauhetaan ravintolan keittiössä ja muotoillaan käsin pihveiksi. Ketjun oman tuotekehityksen tulosta olevat “triple-cooked” ranskalaiset valmistetaan kotimaisista perunoista niin ikään alusta loppuun ravintolassa. Jopa hampurilaissämpylät paistetaan ravintolan omassa leipomossa.
– Vastaanotto Helsingissä on ollut erittäin positiivista ja uskon, että tällaiselle konseptille on kysyntää myös Oulussa, Fagerholm jatkaa.
Friends & Brgrs avasi ensimmäisen ravintolansa Pietarsaaressa keväällä 2014. Vuotta myöhemmin vietettiin avajaisia Helsingin ravintolassa ja kuluvan vuoden helmikuussa aukeaa kolmas ravintola Tampereen Hämeenkadulle, McDonald’sin entisiin tiloihin. Hampurilaisketjun omistaa 6 hampurilaisiin intohimoisesti suhtautuvaa kaverusta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut