Sikke Sumari avaa uuden ravintolan – tavoitteena olla maailman paras laatuaan: "Yksi Espoon salaisista helmistä"

15:43 Sikke Sumari perjantaina Viiden jälkeen -ohjelmassa

Sikke Sumari luotsaa kesästä lähtien uutta ravintolaa Espoossa.

Videolla: Sikke Sumari antoi viime syksynä Viiden jälkeen -ohjelmassa rahaa säästävän perunavinkin.

Kokki, ravintoloitsija ja keittokirjailija Sikke Sumari avaa Espoon Merenkävijät -pursiseuran tiloihin Haukilahden rantaan uudistetun makasiiniravintolan kesäkaudelle 2021. Sumari avaa ravintolan yhteistyössä NoHo Partnersin kanssa, yhtiöstä tiedotetaan.

Ravintola tulee olemaan auki vuoden ympäri tarjoten muun muassa sesonkien mukaan valmistettua lounasta ja illallista, erilaisia yksityistilaisuuksia sekä tapahtumia.

Sumari kertoo tiedotteessa kunnianhimoisena tavoitteena olevan avata maailman paras pursiseuran tiloissa toimiva ravintola.

– Uskon, että Haukilahti ja koko pääkaupunkiseutu on valmis astumaan uuteen  ravintolaani ja nauttimaan sen tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta ravintolan avautuessa kesäkuussa, sanoo Sikke Sumari, joka on jo täydessä työn touhussa suunnitellessaan ravintolan uutta ilmettä ja makumaailmaa sekä etsiessään sopivaa henkilökuntaa.

Ravintolan ylpeys tulee olemaan terassi, jossa on mahdollista nauttia ruokia ja juomia ympäri vuoden. Salista tulee olemaan näkyvyys keittiöön, jotta myös kokkien on mahdollista kommunikoida asiakkaiden kanssa. 

– Matalan kynnyksen ja helposti lähestyttävän palvelun avulla haetaan sopivalla tavalla kotoisaa tunnelmaa, jotta espoolaiset voivat tuntea ravintolan ikiomaksi olohuoneekseen. Asiakkaiksi odotetaan alueen asukkaiden, pursiseuran jäsenien sekä matkailijoiden lisäksi kaikkia heitä, joita herkullinen ruoka merellisessä miljöössä houkuttaa, kertoo Sumari.

"Yksi Espoon salaisista helmistä"

Haukilahden uudet ravintolaoperoijat Sikke Sumari ja NoHo Partners valikoituivat vuokrasopimuksen kilpailutuksen kautta useiden hakijoiden joukosta. Vuokrasopimus alkaa 1.5.2021.

Sumari aikoo itse olla Haukilahdessa läsnä samoin kuin omassa Sikke’s-ravintolassaan Tehtaankadulla, jota hän on luotsannut menestyksekkäästi parin vuoden ajan.

NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström kehuu Sumarin olevan hänelle esikuva yrittäjyydestä, sinnikkyydestä ja korkean laatutason vaalimisesta. Nämä ovat Vikströmin mukaan niitä ominaisuuksia, joita ravintola-ala tarvitsee noustakseen taas jaloileen koronaiskun jälkeen. 

– Espoo taas on Suomen toiseksi suurin ja kehittyvä kaupunki, jonka ravintolamarkkinaa olemme pitkään tutkineet ja etsineet sopivaa kohdetta. Haukilahden makasiiniravintola on yksi Espoon salaisista helmistä, jonka kukoistukseen herättäminen on Sikelle ja meille kunnia-asia, kommentoi Vikström.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja