Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sikke Sumari avaa uuden ravintolan – tavoitteena olla maailman paras laatuaan: "Yksi Espoon salaisista helmistä"

15:43Sikke Sumari perjantaina Viiden jälkeen -ohjelmassa
Julkaistu 15.01.2021 09:00

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Sikke Sumari luotsaa kesästä lähtien uutta ravintolaa Espoossa.

Videolla: Sikke Sumari antoi viime syksynä Viiden jälkeen -ohjelmassa rahaa säästävän perunavinkin.

Kokki, ravintoloitsija ja keittokirjailija Sikke Sumari avaa Espoon Merenkävijät -pursiseuran tiloihin Haukilahden rantaan uudistetun makasiiniravintolan kesäkaudelle 2021. Sumari avaa ravintolan yhteistyössä NoHo Partnersin kanssa, yhtiöstä tiedotetaan.

Ravintola tulee olemaan auki vuoden ympäri tarjoten muun muassa sesonkien mukaan valmistettua lounasta ja illallista, erilaisia yksityistilaisuuksia sekä tapahtumia.

Sumari kertoo tiedotteessa kunnianhimoisena tavoitteena olevan avata maailman paras pursiseuran tiloissa toimiva ravintola.

– Uskon, että Haukilahti ja koko pääkaupunkiseutu on valmis astumaan uuteen  ravintolaani ja nauttimaan sen tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta ravintolan avautuessa kesäkuussa, sanoo Sikke Sumari, joka on jo täydessä työn touhussa suunnitellessaan ravintolan uutta ilmettä ja makumaailmaa sekä etsiessään sopivaa henkilökuntaa.

Ravintolan ylpeys tulee olemaan terassi, jossa on mahdollista nauttia ruokia ja juomia ympäri vuoden. Salista tulee olemaan näkyvyys keittiöön, jotta myös kokkien on mahdollista kommunikoida asiakkaiden kanssa. 

– Matalan kynnyksen ja helposti lähestyttävän palvelun avulla haetaan sopivalla tavalla kotoisaa tunnelmaa, jotta espoolaiset voivat tuntea ravintolan ikiomaksi olohuoneekseen. Asiakkaiksi odotetaan alueen asukkaiden, pursiseuran jäsenien sekä matkailijoiden lisäksi kaikkia heitä, joita herkullinen ruoka merellisessä miljöössä houkuttaa, kertoo Sumari.

"Yksi Espoon salaisista helmistä"

Haukilahden uudet ravintolaoperoijat Sikke Sumari ja NoHo Partners valikoituivat vuokrasopimuksen kilpailutuksen kautta useiden hakijoiden joukosta. Vuokrasopimus alkaa 1.5.2021.

Sumari aikoo itse olla Haukilahdessa läsnä samoin kuin omassa Sikke’s-ravintolassaan Tehtaankadulla, jota hän on luotsannut menestyksekkäästi parin vuoden ajan.

NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström kehuu Sumarin olevan hänelle esikuva yrittäjyydestä, sinnikkyydestä ja korkean laatutason vaalimisesta. Nämä ovat Vikströmin mukaan niitä ominaisuuksia, joita ravintola-ala tarvitsee noustakseen taas jaloileen koronaiskun jälkeen. 

– Espoo taas on Suomen toiseksi suurin ja kehittyvä kaupunki, jonka ravintolamarkkinaa olemme pitkään tutkineet ja etsineet sopivaa kohdetta. Haukilahden makasiiniravintola on yksi Espoon salaisista helmistä, jonka kukoistukseen herättäminen on Sikelle ja meille kunnia-asia, kommentoi Vikström.

LUE MYÖS: Sikke Sumarilta loistava ja rahaa säästävä perunavinkki, jota moni ei ole tullut edes ajatelleeksi: "Parempia kuin ranskalaiset"

Lisää aiheesta:

Korona muutti suunnitelmat – maailmalla menestynyt huippukokki Toni Toivanen avaa yllättäen ravintolan Helsinkiin: "Luovuutta, iloa ja energiaa keskelle haasteellista syksyä"Food Camp perustaa Suomeen ainutlaatuisen ruokaverkoston – yksinkertainen idea voi mullistaa tulevaisuuden syömisen: "Suomessa on aivan hirveän iso tarve sille"Turkulainen Heli halusi pelastaa paikalliset ravintolat ahdingolta ja nyt liikkuu ruoka kotiovelle: "Ei voi vain seisoa tumput suorina ja katsoa vierestä" Soromnoo! Matti Jämsen avaa ravintolan, joka ei todellakaan sovi kaikille: "Syntyi vastaiskuna v*tutukseen"Sikke Sumari avaa uuden ravintolan – keittiömestarina debytoi yllätysnimi!Menestynyt keittiömestari avaa huippuravintolan Järvenpään Citymarketin yhteyteen
RuokaRavintolatSikke SumariMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 09:28
    Halpa vs. kallis

    Kauppojen halvimmat kananugetit testissä – selvä voittaja löytyi

  • Eilen17:26
    Leipä

    "Yksiselitteisesti maailman parasta paahtoleipää" – oletko maistanut?

  • Eilen14:25
    Kasvisruokavalio

    Kielenhuoltaja kasvismakkarakohusta: Eihän lihapullakaan ole pulla

  • Eilen13:14
    Kasvikset

    Näin teet täydelliset uunijuurekset – helppoa ja halpaa!

  • 12.10.17:06
    Vappu Pimiä

    Vappu Pimiän mahtava hittikeitto: "Yksi arjen parhaista pelastajista"