Suomen ensimmäinen täysin vegaaninen hampurilaisketju on kolminkertaistanut myyntinsä sen jälkeen, kun se jätti lihan pois burgereistaan.
Suomen ensimmäinen 100-prosenttisesti vegaaninen hampurilaisketju Bun2Bun on tehnyt mittavan myynnin lisäyksen jätettyään lihan kokonaan pois ja siirryttyään täysin vegaanisiin tuotteisiin.
Myynti on ensimmäisen 1,5 kuukauden aikana keskimäärin kolminkertaistunut verrattuna siihen aikaan, kun ravintolasta sai myös lihahampurilaisia.
– Eräs kilpailijamme on kysellyt julkisesti, voiko hampurilaisravintola jättää lihan kokonaan pois. Meidän mielestä kysymys on absurdi; totta kai tänä päivänä voi ja sen voi tehdä vielä mausta ja laadusta tinkimättä. Kysymys ei mielestämme ole enää voiko, vaan pitääkö. Mielestämme pitää ja nyt olemme nähneet, että ratkaisu on ollut myös liiketaloudellisesti kannattava, kertoo Pasi Hassinen, toinen Bun2Bunin perustajista.
