Suodatinkahvi vai cappuccino? Nämä asiat kahvimakusi paljastaa persoonallisuudestasi

0:43 Omistatko Moccamaster -kahvinkeittimen? Tätä niksiä et tiennyt
Videolla näytetään kahvinkeittoniksi, joka kannattaa painaa mieliin.

Aamiaisella, työpaikalla, kahvihuoneessa ja auton ratissa. Suomalaiset juovat kahvia eniten maailmassa, lähes kymmenen kiloa henkeä kohden vuodessa. Kahvi on siis monelle tuttu asia, mutta tiesitkö, että kahvivalintasi voi kertoa yllättävän paljon siitä, millainen persoona oikein olet. 

Psykologi Ramani Durvasulan tekemässä tutkimuksessa kävi ilmi, että tietynlaista kahvia juovilla on usein samanlaisia ominaisuuksia.

Osan kahvia juovista henkilöistä havaittiin olevan ahkeria ja sosiaalisia, toisten taas havaittiin arvostavan enemmän yksinkertaisia asioita. Alta löytyvästä listauksesta voit tarkistaa, millainen ihminen sinä olet kahvimakusi perusteella. Osuiko arvio lainkaan oikeaan?

Musta kahvi

Olet melko yksinkertainen henkilö, joka haluaa hoitaa asiat helposti ilman sen suurempaa vaivaa. Sinulla on kärsivällisyyttä, mutta samalla vastustat muutoksia. Saatat olla myös hiljainen – ja hieman oikukas.

Café Latte

Olet mukavuudenhaluinen ja aikaansa mieluusti jakava persoona. On kuitenkin olemassa riski, että avokätisyytesi kostautuu, ja huomaat pian kasanneesi itsellesi aivan liikaa hommia.

Cappuccino

Tästä vaahdotetusta kahvijuomasta pitävät henkilöt ovat luultavasti hieman perfektionismiin taipuvaisia henkilöitä, jotka haluavat pitää langat hyppysissään. Pidä huolta terveydestäsi, sillä nämä henkilöt ovat usein samalla herkkiä ja huolehtivia hahmoja.

Pikakahvi

Pikakahvia nauttivilla henkilöillä ei useinkaan ole kovin suuria kriteerejä sen suhteen, mitä kahvia he oikein nauttivat. Ei siis ole mikään ihme, että nämä henkilöt ovat yleensä todella rentoa porukkaa. Suunnitelmallisuus ja asioiden nopea hoitaminen ei kuulu heidän vahvimpiin puoliinsa. 

Jääkahvi

Olet trenditietoinen, joka ei pelkää kokeilla uusia asioita. Sosiaalisessa elämässäsi olet rohkea ja luottavainen, mutta toisaalta persoonastasi saattaa paljastua häikäilemättömiä puolia.

Lähteet: Expressen, Telegraph

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja