Sekoita iltapalaksi tehokas juoma – nämä ainesosat lisäävät seksihaluja

shutterstock_60948700
Shutterstock

Smoothiet ovat tämän päivän trendijuomia, joita juodaan vaivaan jos toiseen. Poimi vinkit siihen, mitä smoothieen kannattaa lisätä, jos vällyjen väliin kaipaa entistä enemmän vipinää!

Tietyt ainesosat lisäävät tunnetusti seksihaluja. Lisäämällä smoothien joukkoon näitä raaka-aineita, voi kuin huomaamatta omaan ruokavalioon lisätä libidoa kohottavia ainesosia.

Makeuttamaton karpalomehu

Karpalomehu vähentää tunnetusti turvotusta, ja sopii siksi erityisen hyvin osaksi seksihaluja lisäävää smoothieta. Kun keho ei ole turvonnut, muuttuu olokin usein itsevarmemmaksi – myös vällyjen välissä.

Tumma suklaa

Tummassa suklaassa on magnesiumia, joka auttaa kehon rentouttamisessa, sillä se vaikuttaa lihasten toimintaan. Magnesiumin lisäksi tumma suklaa edistää sen sisältämän fenyylietyyliamiinin vuoksi kuuluisien hyvän olon hormonien, endorfiinien vapautumista. Tumman suklaan on todettu lisäävän myös serotoniinin, eli toisen hyvän olon hormonin tuotantoa aivoissa.

Kaura

Jos kaipaa lisäpotkua seksihaluilleen, kannattaa smoothien joukkoon lisätä myös kauraa. Kaura voi nostaa testosteronitasoja ja saada seksuaalisen vietin siten kohoamaan entisestään.

Persikat

C-vitamiini tunnetaan libidoa nostattavana vitamiinina, ja sitä on kesäisistä hedelmistä paljon muun muassa persikoissa. Tästä syystä persikka on vällyjen väliin vipinää kaipaavalle oiva lisä terveelliseen smoothieen.

Lähde: Blackdoctor

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.