Mainos

Satoja uusia ravintoloita ja kotiinkuljetuspalvelu –  McDonald's julkaisi suuret suunnitelmansa

McDonald's aikoo seuraavan kymmenen vuoden aikana avata Pohjoismaihin 200 uutta hampurilaisravintolaa. Pikaruokaketju kertoo laajentumisen lisäksi satsaavansa tilaus- ja toimintakäytäntöihin sekä avaavansa myöhemmin keväällä kotiinkuljetuspalvelun.

Video: Näin pikaruokaketjun ranskalaiset syntyvät. 

Pikaruokaketju McDonald's on kertonut pohjoismaiden McDonald’s-ravintoloiden määrän nousevan merkittävästi seuraavina vuosina. Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan syntyy laajennuksen myötä jopa 5 000 uutta työpaikkaa. 

Suomessa McDonald’s suunnittelee 15 uuden ravintolan avaamista seuraavan viiden vuoden aikana. Lisäksi Suomessa investoidaan franchise-yrittäjien kanssa ravintoloiden remontointiin.

Pikaruokajäteistä saa nyt ruokaa kotiinkuljetuksella

Asiakaskokemusta tullaan yrityksen mukaan parantamaan digitaalisten tilauskioskien ja pöytiintarjoilun avulla. 

Lisäksi Suomen McDonald’s aikoo helpottaa asiakkaidensa arkea aloittamalla kotiinkuljetuksen tänä keväänä aluksi Helsingin alueella. On mahdollista, että palvelee myöhemmin myös muihin kaupunkeihin.

McDonald's ei ole ainoa pikaruokaketju, joka on lähtenyt mukaan kotiinkuljetusbisnekseen. Tammikuun alussa uutisoimme Burger Kingin aloittavan kotiinkuljetuksen Helsingin keskustan alueella. Viime vuoden lopulla saman palvelun lanseerasi myös Hesburgerger, jonka tuotteita saa tilattua valikoiduista Hesburgereista Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella.

Lähe: McDonald's

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja