Hesburger avasi Puolassa – ravintolassa yksi oleellinen ero muihin maihin

Hampurilaisaterian kruunu vai turha lisuke? Testasimme McDonald'sin, Hesburgerin ja Burger Kingin ranskalaiset 4:08 Hampurilaisaterian kruunu vai turha lisuke? Testasimme McDonald'sin, Hesburgerin ja Burger Kingin ranskalaiset
KATSO MYÖS VIDEO: PIkaruokaketjujen ranskanperunat makutestissä – mikä voitti?

Hesburgerin pikaruokaa saa nyt myös Puolassa. 

Pikaruokaravintolaketju Hesburger on laajentunut uuteen maahan. Turkulaisyhtiö tiedotti tiistaina, että Puolan pääkaupunkiin Varsovaan on avattu uusi Hesburger-kotiinkuljetuskeittiö.

Ravintolasta puuttuvat kokonaan asiakastilat. Tuotteita myydään asiakkaille vain ruokalähettipalvelujen kautta. Kyseessä on ensimmäinen Hesburger-ravintola, joka toimii tällä konseptilla.

Suosittu Baltian maissa

Puolassa ei ole aikaisemmin ollut Hesburger-ravintoloita. Hesburgerin kansainvälisten asioiden kehitys- ja markkinointijohtaja Ieva Salmelan mukaan yhtiön tuotteet ovat silti puolalaisille tuttuja.

–  Puolalaiset matkustelevat paljon Baltian maissa, missä Hesburger on todella suosittu. Vuoden 2023 asiakastutkimuksen mukaan Hesburger on suosituin pikaruokaketju Baltiassa, Salmela kertoo tiedotteessa.

Raaka-aineet kuljetetaan Puolaan Liettuan Kaunasista, jossa on Hesburgerin keskusvarasto.

Laajentumista suunnitteilla muihinkin maihin

Puolaan laajentumisen myötä Hesburgerilla on nyt kaikkiaan kahdeksassa eri maassa 471 ravintolaa, joista suurin osa on Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Niiden lisäksi ravintoloita on myös Bulgariassa, Ukrainassa, Saksassa ja nyt Puolassa.

–  Tulemme jatkamaan vahvaa laajentumista Puolan lisäksi myös muissa toimintamaissa tänä vuonna. Ravintoloiden määrä tulee kasvamaan eniten Bulgariassa, Salmela toteaa.

Hesburgerilla on aikaisemmin ollut ravintoloita muun muassa Turkissa, Syyriassa ja Venäjällä. Yhtiö lopetti ravintoloidensa toiminnan Venäjällä keväällä 2022 hieman sen jälkeen, kun Venäjä oli hyökännyt Ukrainaan.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.