Toffifee-joulutortut räjäyttävät potin – sinunkin on pakko kokeilla uutta hittitorttua!

Toffifee-joulutortut – suklaan ja toffeen täydellinen yhdistelmä tortussa on uusi jouluhitti 0:30 Toffifee-joulutortut – suklaan ja toffeen täydellinen yhdistelmä tortussa on uusi jouluhitti

Toffifee-joulutorttu on täydellinen joulunajan herkku joulutorttujen, suklaan ja toffeen ystäville. 

Kerroimme lokakuun lopussa kauppaketju Lidlin paistopisteisiin myyntiin tulevista uusista joulutortuista. Lidl paljasti lanseeraavansa perinteisen joulutortun rinnalle uuden toffeetähtitortun

Uusi hittiherkku: Toffifee-joulutorttu

Nyt joulutorttujen ja toffeen ystäville on luvassa lisää iloisia uutisia: ujutimme torttutaikinaan perinteisiä Toffifee-makeisia ja lopputulos osoittautui suorastaan taivaallisen herkulliseksi.

Toffifee on karamellikuppiin tehty makeinen, jossa on hasselpähkinää sekä kermaista nougatia ja päällä tummaa suklaata. Kun suklaamakeisen piilottaa joulutortun sisään, se sulaa uunissa juuri sopivasti ja muodostaa täydellisen makuparin torttutaikinan kanssa. Maku muistuttaa hieman Nutellaa!

Suklaamakeinen pysyy parhaiten joulutortun sisällä, jos tortun taittelee lumihiutaleen muotoon perinteisen tähtikuvion sijaan. Ohjeen lumihiutaletorttujen taitteluun löydät täältä. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!