Harrastelijaleipuri Sallan upeita ja juhlavia mokkapaloja ylistetään Facebookin ruoanlaittoryhmässä.
Videolla leivontavinkki pikkujoulukauteen: Annin uunissa -kuusisämpylät!
Miten tuunata aivan tavalliset mokkapalat astetta juhlavimmiksi? Innokas kotileipuri Salla Kinnunen bongasi idean mokkapalojen kuorrutteen pursottamiseen ja lopputuloksena syntyivät upeat "juhlamokkapalat". Salla latasi kuvan tuotoksestan Facebookin suosittuun ruoanlaittoryhmään ja pian näillä mokkapaloilla olikin jo tuhansia tykkäyksiä:

Sallan juhlamokkapaloissa on upea pursotus päällä. Kuorrute on muuten ihan tavallinen mokkapalakuorrute.
– Tuollainen oli oma näkemykseni ideasta. Uskomatonta miten perusleivonnaisesta voi saada noin nätin pelkällä pursotuksella! Ihan menisi juhlatarjottavasta ja hoksasin, että jos jättää osasta kuorrutteesta kaakaon pois, voisi tehdä vaaleita ja tummia ruusukkeita, Salla kertoo MTV:lle.
Upeiden juhlamokkapalojen kuorrutteeseen tarvitaan siis aivan tavallista mokkapalojen kuorrutetta, joka jäähdytetään, vatkataan ja pursotetaan. Ei tarvitse mikään olla ammattilaisleipuri näitä mokkapaloja tehdäkseen.

