Sam tilasi "ammattilaisleipuri Emmalta" 55 euron syntymäpäiväkakun – lopputulos kauhistuttaa: "Haluan varmistaa, ettei näin käy muille"

0:21 Mikä näistä banaaneista on oikeasti kakku?

Brittilehdet kertovat pahasti pieleen menneestä kakkutilauksesta, jonka taustalta paljastui huijarileipuri.

Videolla suomalaisen Nea Kuivalan huikea banaanikakku. Tunnistatko kakun oikeiden banaanien joukosta?

Ison-Britanniassa Readingin kaupungissa asuva Sam Faulkner halusi yllättää veljensä tämän 30-vuotissyntymäpäivänä kalastusteemaisella kakulla. Nainen meni kuitenkin täysin suunniltaan, kun näki lopputuloksen.

Sam kertoo brittimedioille saaneensa Facebookissa suosituksen paikallisesta ammattileipurista, Emmasta, joka voisi tehdä tilauksesta kakun mallikuvan perusteella. Niinpä hän lähetti Emmalle kuvan kalastusteemaisesta kakusta, jonka tyylistä toivoi veljelleen Grahamille. 

Onko tämä todella ammattilaisleipurin tekemä kakku?

Lopputulos oli kuitenkin jotain aivan muuta ja Sam suorastaan järkyttyi. Samin ja Grahamin äiti Sue Faulkner jakoi kuvan tuotoksesta paikalliseen Facebook-ryhmään varoittaakseen muita.

– Kakku vasemmalla on se, mitä tilattiin ja kakku oikealla se, mitä saatiin!!!! Kuluttajariitalautakunta???? äiti Sue kirjoitti Facebookiin kuvien yhteyteen. 

Useat brittimediat kirjoittivat järkyttävästä kakkumokasta:

Pieleem menneestä kakusta kertovat muun muassa brittilehdet The Sun ja Metro. Jos kuvat eivät näy, katso ne täältä ja täältä

Readingin yhteisön Facebook-ryhmässä kävi ilmi, että kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Emma on huijannut leipomuksillaan. Eräs Lauren kertoo keskustelussa tilanneensa samaiselta ”ammattilaiselta” yksisarviskuppikakkuja – ja lopputulos oli lähes yhtä hirveä.

Keskustelussa käy ilmi, että tämä ”ammattilainen” mainostaa leipomuksiaan Facebookissa netistä muilta varastetuilla kuvilla, eikä todellisuudessa osaa itse tehdä mitään kuvien kaltaista. 

Grahamin 30-vuotisjuhliin tilattu kalastuskakku maksoi yhteensä 55 euroa. Sam kertoo, ettei kakuntekijä suostunut palauttamaan hänelle rahoja kokonaan, mutta siirsi 16 euroa Samin tilille ja blokkasi hänet Facebookissa. Rahoja Emma ei palauttanut kokonaan, koska "oli kuitenkin nähnyt vaivaa kakun tekemiseen".

–  Emma vaati, että hänen nimensä poistetaan julkaisuista. Teen sen mielelläni heti, kun hän on palauttanut kaikki rahat takaisin, Sam kirjoittaa.

–  Luotat ihmiseen, mutta valitettavasti hän huijasi minua. Vaikka hän ei suostuisi palauttamaan rahojani takaisin, haluan varmistaa, ettei näin käy muille.

Lähteet: The Sun, Metro


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja