Kalayhdistyksestä vinkataan helppoa kokattavaa talviloman nuotiohetkiin.
Talvinen retkiruokailu luonnossa on elämys, joka kannattaa kokea, vinkkaa Pro Kala ry. Kalayhdistys pyysi superusuosittuja kokkailuvideoita luonnossa tekevältä Retki-Riikalta eli Riikka Hakalalta tärppejä talvilomakokkailuun.
Retki-Riikalla on sosiaalisen median tileillään kymmeniä tuhansia seuraajia. Viime vuonna hänet palkittiin Tubecon-gaalassa Vuoden tulokas -palkinnolla. Hakala on ammatiltaan kokki ja opiskellut myös markkinointia.
– Hiihtoloman kunniaksi haastan kaikki lähtemään luontoon liikkumaan – ja kokkaamaan. Lapset ja nuoret saa usein houkuteltua helpommin mukaan, kun tiedossa on hyvää ruokaa, Riikka toteaa Pro Kalan tiedotteessa.
Lue myös: Tiesitkö tätä suomalaiskaupoissa myytävästä lohesta? Monella on edelleen väärä käsitys kirjolohesta
Nuotiolla kaikki maistuu paremmalta
Ruokaa voi valmistaa esimerkiksi trangialla, jos sellaisen omistaa, tai hyödyntää valmiita nuotiopaikkoja.

