Ravintoloitsijalta hyödyllinen vinkki: Tätä pizzeriassa kannattaa maistaa ensimmäisenä – kertoo paljon koko paikan laadusta
Ravintoloitsijan mukaan klassikkopizza Margarita on ensimmäinen ruoka, joka sinun kannattaa uudessa ravintolassa tilata.
Ravintoloitsija Miguel Angel Papaianni suosittelee aina tilaamaan pizzeriassa ensimmäiseksi klassisen, tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa sisältävän Pizza Margaritan. Tämä saattaa kuulostaa erikoisiin pizzatäytteisiin tottuneiden suomalaisten korviin oudolta valinnalta, mutta tälle on olemassa hyvä selitys.
– Pizza Margarita on ensimmäinen ruoka, joka sinun kannattaa maistaa, sillä siitä maistat parhaiten tuotteiden laadun, Papaianni selittää.
– Tomaattikastikkeesta maistat, onko se sopivan makeaa ja tehty laadukkaista tomaateista, vai onko se liian suolaista. Sitten maistat mozzarellan, öljyn ja taikinan, eli joka ikisen raaka-aineen.
Jos tämä pizza on kunnossa, voit luottaa siihen, että myös muut ravintolan listalta löytyvät tuotteet maistuvat erinomaisilta.
"Pizzan syömiseen ei ole oikeaa tai väärää tapaa"
Kun pizzatilaus on saatu tehtyä, pizzan saa Papaiannin mukaan syödä oman mieleen mukaan joko käsin tai aterimia apuna käyttäen. Sääntöjä ei ole.
– Pizzan syömiseen ei ole oikeaa tai väärää tapaa, kunhan pizza eksyy suuhun, se riittää.
Ohutpohjainen ja pehmeä napolilainen pizza on kuitenkin Papaiannin mukaan helpointa syödä Näin pizzan syöminen hoituu Papaiannin mukaan aitoon italialaiseen tapaan.
LUE LISÄÄ PAPAIANNIN CAPPERI RAVINTOLASTA: Ilmiöksi noussut pizzeria laajentaa Helsingin keskustaan: Suomalaisten suosikkipizzaa ei ravintolan listoilta löydy – tässä syy!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan