1:26

Ravintoloitsijalta hyödyllinen vinkki: Tätä pizzeriassa kannattaa maistaa ensimmäisenä – kertoo paljon koko paikan laadusta

Videolla näytetään, kuinka napolilainen pizza oikein valmistuu.

Ravintoloitsijan mukaan klassikkopizza Margarita on ensimmäinen ruoka, joka sinun kannattaa uudessa ravintolassa tilata. 

Ravintoloitsija Miguel Angel Papaianni suosittelee aina tilaamaan pizzeriassa ensimmäiseksi klassisen, tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa sisältävän Pizza Margaritan. Tämä  saattaa kuulostaa erikoisiin pizzatäytteisiin tottuneiden suomalaisten korviin oudolta valinnalta, mutta tälle on olemassa hyvä selitys. 

– Pizza Margarita on ensimmäinen ruoka, joka sinun kannattaa maistaa, sillä siitä maistat parhaiten tuotteiden laadun, Papaianni selittää.

– Tomaattikastikkeesta maistat, onko se sopivan makeaa ja tehty laadukkaista tomaateista, vai onko se liian suolaista. Sitten maistat mozzarellan, öljyn ja taikinan, eli joka ikisen raaka-aineen.

Jos tämä pizza on kunnossa, voit luottaa siihen, että myös muut ravintolan listalta löytyvät tuotteet maistuvat erinomaisilta.

"Pizzan syömiseen ei ole oikeaa tai väärää tapaa"

Kun pizzatilaus on saatu tehtyä, pizzan saa Papaiannin mukaan syödä oman mieleen mukaan joko käsin tai aterimia apuna käyttäen. Sääntöjä ei ole. 

– Pizzan syömiseen ei ole oikeaa tai väärää tapaa, kunhan pizza eksyy suuhun, se riittää.

Ohutpohjainen ja pehmeä napolilainen pizza on kuitenkin Papaiannin mukaan helpointa syödä Näin pizzan syöminen hoituu Papaiannin mukaan aitoon italialaiseen tapaan. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja