Burgerimiehenä tunnettu, Suomen ensimmäinen Top Chef -voittaja Akseli Herlevi tähtää hampurilaisketjussaan myyntiennätykseen kolmen viikon ravintolasulusta huolimatta.
Videolla: Burgeriguru Akseli Herlevi opettaa Valtteri Bottakselle hampurilaisen tekemisen salat.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivustolla kerrottiin aiemmin, miten ravintola-alalla ollaa suhtauduttu viranomaisten päätökseen sulkea ravintolat kolmeksi viikoksi. Ravintolat saavat myydä ruokaa vain mukaan.
– Kyllähän tämä suoraan sanottuna v*tuttaa. Kyllä me kaikki tällä alalla ymmärrämme, että tauti on vaarallinen. Mutta tämä tuntuu jotenkin kohtuuttomalta. Meillä rupeaa oikeasti olemaan ihmisillä kyse elämästä ja kuolemasta, keittiömestari Hans Välimäki totesi MTV:lle helmikuun lopussa.
Osa ravintoloitsijoista päätti pistää suoraan pillit pussiin ja sulkea paikkansa kokonaan poikkeusajaksi. Toiset kehittelevät paraikaa erilaisia take-awayruokakonsepteja pitääkseen pyörät pyörimässä. Keittiömestari Henri Alén puolestaan kertoi tempaisevansa hyväntekeväisyyskokkailun merkeissä.

