Tunnetut suomalaiset keittiömestarit ja ravintoloitsijat ihmettelevät hallituksen ”epäreiluja päätöksiä” ravintoloita kohtaan. Keittiömestari Hans Välimäki kiteyttää tilanteen MTV:lle: ”Jos pitää jotain laittaa säppiin, niin laitetaan kaikki säppiin, jotta päästään tästä p****estä eroon”.
Videolla: Näin Jyrki Sukula kommentoi viime viikolla tiukentuvia rajoituksia.
Suomalaisravintoloille koittavat jälleen ankarat ajat, kun hallitus tiedotti torstaina 8.3. alkavista kolmen viikon poikkeusoloista.
– Ravitsemisliikkeet ehdotetaan poikkeusoloissa suljettavaksi 8.–28. maaliskuuta, lukuun ottamatta perustason alueita. Ruoan ulosmyynti asiakkaille on kuitenkin sallittua, Valtioneuvoston tiedotteessa tiivistetään.
Ravintola-alalla sulku-uutiset otettiin järkyttyneinä vastaan. Monet tunnetut keittiömestarit avautuivat aiheesta sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Henri Alén kyseenalaisti Twitterissä ravintoloiden sulkemisen vaikutuksen koronan leviämiseen.
Jos päivitys ei näy, katso se täältä.