0:49

Rakastatko halloumia? Tätä Katin kevyttä ja herkullista lämmintä ruokaa täytyy testata!

Moni suomalainen rakastaa suolaista ja maukasta halloumijuustoa. Se sopii mainiosti myös alkuvuoden raikkaan salaatin ainesosaksi. 

Halloumi on kyproslainen juusto, jota on valmistettu jo useiden vuosisatojen ajan. Halloumi on siitä erityislaatuinen, että se ei sula kokonaan paistettaessa tai grillatessa. Ainoastaan juuston sisäosa sulaa ja pinnasta kypsyy ihanan rapsakka. 

Halloumijuusto maistuu mainiosti sellaisenaan esimerkiksi muiden grilliherkkujen kanssa, mutta sopii mainiosti myös vaikka salaatin raaka-aineeksi. Kati "Hellapoliisi" Jaakonen loihti alkuvuoden kunniaksi kepeän ja raikkaan salaatin, joka kruunataan makoisalla halloumilla. Salaatti tarjoillaan lämpimänä ruokana.

– Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti on herkullista sellaisenaan tai muun ruoan lisänä, Hellapoliisi vinkkaa.

Makeaa kirpeyttä salaattiin tuo sesongissa oleva veriappelsiini.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja