Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti

MTV
Julkaistu 24.01.2020 09:45

MTV LIFESTYLE

Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti on herkullista sellaisenaan tai muun ruoan lisänä. Testaa Hellapoliisin helppo resepti!

Ainekset

  • 200 g lehtikaalia
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 iso punasipuli
  • 3 veriappelsiinia
  • 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
  • 150 g halloumijuustoa
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • mustapippuria myllystä
  • perillaa tai muuta yrttiä

Valmistusohje

Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti valmistuu näin:

Annoksia: 2-4

  1. Huuhtele lehtikaalit ja kuivaa keittiöpyyhkeellä. Poista kova lehtiruoti ja hienonna lehtikaali.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  3. Kuori kaksi veriappelsiinia kalvottomiksi työlaudalla ja leikkaa kuutioiksi. Purista yhden veriappelsiinin mehu.
  4. Kuumenna rypsi- tai avokadoöljy pannulla. Lisää hienonnettu lehtikaali ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää sipuli ja valkosipuli. Jatka paistamista hetki.
  5. Lisää vielä veriappelsiinikuutiot ja veriappelsiinimehu. Kuumenna.
  6. Laita ainekset tarjoiluvadille.
  7. Paista viipaloitu halloumijuusto molemmin puolin kauniin väriseksi.
  8. Nosta halloumijuusto salaatin päälle ja murusta pinnalle saksanpähkinöitä. Koristele annos perillalla tai muulla yrtillä.

0:49Lämmin halloumisalaatti – testaa Katin helppo resepti!

Lisää aiheesta:

Tortillataskut eli tortillawrapitHellapoliisin kana-caesarsalaattiBalsamiviinietikalla maustettu carpaccioGrillattua halloumijuustoa avokadon keraHellapoliisin kana-halloumisalaattiPeruna-kikhernesalaatti
HellapoliisiLämmin salaattiJuustosalaattiNopeat ja helpotPääruoatSalaatitAlkuruoat

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 24.05.202419:51
    Kevään juhlat

    Banoffee kipoissa

  • 24.05.202419:48
    Pannacotta

    Ruusupannacotta

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Cocktail alkupalat

    Helpot cocktailpalat

  • 13.11.202313:31
    Hillot

    Persikkachutney