Petteri vinkkaa mahtavan jauhelihatäytteen tortilloille: Testaa mausteinen pötkylä!
Näissä burritoissa on jotain tuttua ja jotain uutta sekä jännittävää.
Tex-mex on Pauligin keittiömestari Petteri Kanervan mukaan siitä mainio ruokailmiö, että toisin kuin spesifisti meksikolaisessa ruoassa, tex-mexissä saa hassutella enemmän ja yhdistellä eri makumaailmoja keskenään.
Pauligin järjestämässä mediatilaisuudessa valmistettu burrito on tästä oivallinen esimerkki: tortillarulla kätkee sinäänsä korealaisittain maustetun lihamurekepötkylän, joka kuorrutetaan vielä lempeän tulisella papukastikkeella.
Täydellistä lohturuokaa
Burritojen valmistaminen on hyvin simppeliä ja lopputulos on kuin lämmin viltti kolealla säällä, mutta makunystyröillesi.
Reseptissä kannattaa huomioida, että jauhelihamassa todella kääräistään raakana tortillan väliin, jolloin se pysyy paremmin kasassa. Kun käyttää naudan jauhelihaa, ei myöskään haittaa, jos "mureketanko" ei kypsy täysin läpikypsäksi.
Sipuli sen sijaan kannattaa käyttää pannun kautta, sillä mausta tulee silloin hieman lempeämpi.
Nappaa resepti talteen täältä: Korean BBQ -burritot
Katso myös: Näin teet ylijääneistä tortilloista nachoja
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut