Pernod Ricard -boikotti loppuu: Restel tekee taas yhteistyötä kohuyhtiön kanssa
Ravintolayhtiö Restel tiedottaa tekevänsä jatkossa jälleen yhteistyötä juomayritys Pernod Ricard Finlandin kanssa.
Restel palauttaa huhtikuussa päättyneen yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa. Kansainvälisen juomayritys Pernod Ricardin emoyhtiö on ilmoittanut toukokuussa julkaistussa tiedotteessaan lopettaneensa viennin Venäjälle ja viimeistelee markkinalta poistumista.
– Tämän johdosta Restel ei näe enää syytä jatkaa huhtikuussa annettua hankintakieltoa Pernod Ricardin tuotteiden osalta, ravintolayhtiöstä kommentoidaan tiedotteessa.
Ravintolayhtiöt boikotoivat, Alko muutti hintalappujaan
MTV Uutiset kertoi huhtikuussa ravintolayhtiö Restelin päätöksestä lopettaa yhteistyö Pernod Ricard Finlandin kanssa toistaiseksi. Kaikki juomayrityksen tuotteet asetettiin Restelin ravintoloissa hankintakieltoon.
– Syy yhteistyön päättämiselle on Pernod Ricardin harjoittama vientitoiminta Venäjän markkinoille. Restel pitää Venäjän yli vuosi sitten aloittamia sotatoimia kaikilta osin tuomittavana, Restelilta kerrottiin tuolloin
Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman perusteli MTV Uutisille haastattelussa ravintolayhtiön päätöstä. Juomayritystä ryhtyivät boikotoimaan huhtikuussa myös muutamat muut ravintolayhtiöt Suomessa.
Alkossa Pernod Ricard -tuotteita ei voitu lainmukaisesti asettaa boikottiin, mutta tuotteiden hintalappuihin lätkäistiin kuitenkin näkyvä tieto maahantuojasta.
Katso aiheesta lisää: Pernod Ricard syytti Alkoa huhtikuussa syrjinnästä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
MasterChef Suomi: Kokonaisena paistettu naudan sisäfile, perunagratiini ja punaviinikastike, Pilvin resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut