Mainos
Mainos

Lumihiutalejoulutortut – taittele joulutorttu helposti lumihiutaleen muotoon

Lumihiutalejoulutortut ilahduttavat joulunajan jälkkäripöydässä – ja mikä parasta, hilloa saa joka puraisulla! Videolta näet, miten helposti joulutortut taitellaan lumihiutaleen muotoon. Video ja kuva: Kati Sattaskangas.

Lumihiutalejoulutortut

  • 1 pkt (500 g) torttutaikinalevyjä
  • Luumuhilloa

Lisäksi

  • 1 muna voiteluun
  • Tomusokeria koristeluun

Valmistusohje

Lumihiutalejoulutortut tehdään näin: 

Valmistusaika: 20 minuuttia 
Annoksia: 10 joulutorttua

  1. Ota valmis torttutaikina sulamaan pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Leikkaa torttutaikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliön keskelle luumuhilloa. Taittele torttu lumihiutaleen muotoon (alla ohjevideo). 
  3. Voitelet lumihiutalejoulutortut kananmunalla. Paista uunissa 225 asteessa noin 10–15 minuuttia.
  4. Viimeistele lumihiutalejoulutortut tomusokerilla. Nautiskele uunituoreina!

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja