Toffifee-joulutortut – helppo joulutorttu toffeen ja suklaan ystäville

Toffifee-joulutortut
MTV

Toffifee-joulutortut valmistuvat helposti valmiista torttutaikinasta sekä Toffifee-makeisista. Taittele Toffifee-joulutorttu lumihiutaleen muotoon, niin täyte pysyy paremmin tortun sisällä.

Ainekset

  • 500 g (5 kpl) torttutaikinalevyjä
  • 10 kpl Toffifee-makeisia

Voiteluun

  • 1 muna

Päälle

  • Tomusokeria

Valmistusohje

Toffifee-joulutortut valmistuvat näin: 

Valmistusaika: 20 minuuttia 
Annoksia: 10 joulutorttua

  1. Ota valmis torttutaikina sulamaan pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Leikkaa torttutaikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliön keskelle yksi Toffifee-makeinen suklaapuoli alaspäin. Taittele torttu lumihiutaleen muotoon (alla ohjevideo). 
  3. Voitelet Toffifee-joulutortut kananmunalla. Paista uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
  4. Viimeistele Toffifee-joulutortut tomusokerilla. Nautiskele uunituoreina!

Lumihiutalejoulutortut – näin leivot joulutortut uudella tapaa 1:09

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.