Julkaistu
Toffifee-joulutortut valmistuvat helposti valmiista torttutaikinasta sekä Toffifee-makeisista. Taittele Toffifee-joulutorttu lumihiutaleen muotoon, niin täyte pysyy paremmin tortun sisällä.
Ainekset
- 500 g (5 kpl) torttutaikinalevyjä
- 10 kpl Toffifee-makeisia
Voiteluun
- 1 muna
Päälle
- Tomusokeria
Valmistusohje
Toffifee-joulutortut valmistuvat näin:
Valmistusaika: 20 minuuttia
Annoksia: 10 joulutorttua
- Ota valmis torttutaikina sulamaan pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Leikkaa torttutaikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliön keskelle yksi Toffifee-makeinen suklaapuoli alaspäin. Taittele torttu lumihiutaleen muotoon (alla ohjevideo).
- Voitelet Toffifee-joulutortut kananmunalla. Paista uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
- Viimeistele Toffifee-joulutortut tomusokerilla. Nautiskele uunituoreina!

Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!