Toffifee-joulutortut – helppo joulutorttu toffeen ja suklaan ystäville
Toffifee-joulutortut valmistuvat helposti valmiista torttutaikinasta sekä Toffifee-makeisista. Taittele Toffifee-joulutorttu lumihiutaleen muotoon, niin täyte pysyy paremmin tortun sisällä.
Ainekset
- 500 g (5 kpl) torttutaikinalevyjä
- 10 kpl Toffifee-makeisia
Voiteluun
- 1 muna
Päälle
- Tomusokeria
Valmistusohje
Toffifee-joulutortut valmistuvat näin:
Valmistusaika: 20 minuuttia
Annoksia: 10 joulutorttua
- Ota valmis torttutaikina sulamaan pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Leikkaa torttutaikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliön keskelle yksi Toffifee-makeinen suklaapuoli alaspäin. Taittele torttu lumihiutaleen muotoon (alla ohjevideo).
- Voitelet Toffifee-joulutortut kananmunalla. Paista uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
- Viimeistele Toffifee-joulutortut tomusokerilla. Nautiskele uunituoreina!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti