1:33

Perheenäiti keksi tavan, miten jätski pysyy pakastimessa aina "pallovalmiina" ilman jäähileitä – ei enää ikinä kivikovaa jäätelöä!

Tämän niksin avulla jäätelösi pysyy pakastimessa aina juuri sopivana kauhottavaksi.

Jäätelönautinnon esteenä on usein kivikovaksi pakastimessa jäätynyt jätski. Pahimmassa tapauksessa jäätelön pinnalle on muodostunut vielä paksu jäähilekerros. Nyt brittilehti The Sun kertoo perheenäidin niksistä, jonka avulla hän saa milloin tahansa kauhaistua jäätelöpurkista täydellisen jäätelöpallon, ilman jäähileitä tai sulamisen odottelua. 

Vinkin jakoi siivous- ja kodinhoitonikseistään tunnettu Lynsey Crombie, jolla on Queen of Clean -Instagram-tilillään lähes 200 000 seuraajaa. Ja näin se toimii:

Jos kuva ei näy, katso se täältä. 

–  Jos olet kyllästynyt siihen, että jäätelö on aina aivan liian kovaa kauhottavaksi, kokeile tätä mahtavaa pakastinkikkaa. Laita jäätelöpurkki pakastimeen suljettavassa pakastepussissa. Pussi suojaa jäätelöä hapelta ja estää jääkiteiden muodostumisen sekä jäätelön muuttumisen liian kovaksi. Näin jäätelö on valmis kauhottavaksi joka kerta!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja