Patongista löytyi iljettävä yllätys: "Oksettavin näky, johon olen koskaan törmännyt"

subwayrotta, kuvakaappaus
Miten reagoisit, jos pinaatin alta pilkistäisi hiiri? Kuvakaappaus: Facebook.

Miehen vierailu Oregonilaiseen Subway-ravintolaan sai ikävän käänteen, kun hänen ystävänsä tilaaman patongin sisältä löytyi yllätys.

Mieskaksikko koki elämänsä yllätyksen huomattuaan, että heidän ostamansa patongin sisälle oli eksynyt kuollut jyrsijä, kertoo Telegraph-lehti.

Saisiko olla patonki kuolleella jyrsijällä?

Matt Jones kertoo hänen ystävänsä Jayn ostaneen pahaa aavistamattomana Subway-patongin. Tilanne sai yllättävän käänteen, kun Jay oli pyytänyt ekstra-annoksen pinaattia tilaamaansa patonkiin, sillä pinaatin lisäksi patonkiin lisättiin myös kuollut jyrsijä.

– Se oli hauskinta, mitä olen koskaan nähnyt, mutta myös oksettavin näky, johon olen koskaan törmännyt. Nauroin, koska en olisi koskaan uskonut, että näin voisi tapahtua, Jones kertoo.

Paikalle kutsuttiin tapahtuneen jälkeen terveystarkastaja, joka vakuutti, että on hyvin epätodennäköistä, että kukaan sairastuisi pinaattien joukkoon eksyneen jyrsijän vuoksi.

Lähde: Telegraph

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.