Mainos
Mainos

Pätkis-uutinen räjäytti somen: Suosikkipatukkaa saa pian levynä!

Pikkupatukka-Pätkiksen ystävät ilahtunevat tuoteuutuudesta.

Suklaan ystävät ovat vasta toipuneet piparisuklaalevyn paluusta kauppoihin, kun jälleen hemmotellaan. Tällä kertaa Fazer aikoo tuoda Pätkiksen ystäville suosikkisuklaata levyn muodossa.

Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerolan mukaan kuluttajilta tulee paljon erilaisia toiveita, koskien niin vanhojen tuotteiden palauttamista kuin uusiakin tuotteita. Myös Pätkistä koskevia tuotetoiveita on tullut kuluttajilta paljon. Niihin onkin jo pyritty vastaamaan muun muassa tuomalla Pätkistä isompana patukkana, konvehteina ja jäätelön muodossa. Nyt vuorossa on 99 gramman levy.

– Pätkis-levystä olemme jo saaneet iloista palautetta niiltä, jotka käyttävät Pätkistä mielellään leivonnassa, Eerola kertoo.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fazerin Facebook-sivuilla uutinen uudesta levystä on otettu innostuneesti vastaan. Tieto uutuudesta on poikinut yli 16 000 tykkäystä, 2 500 kommenttia ja satoja jakoja.

Pohtiipa moni kommentoija, voisiko vastaavan uutuuden saada myös vaikkapa Da Capo -patukasta. Myös munkkiversio Pätkiksestä Omar-munkin rinnalle on kerännyt ääniä.

"Yksi Suomen myydyimmistä"

Minttusuklaalta maistuva pikkupatukka on ollut suomalaisten suursuosikki jo lähes 40 vuoden ajan. Sen valmistus aloitettiin Fazerin Vantaan suklaatehtaalla nimittäin jo vuonna 1978. Pätkis-patukoita myydään yli 12 miljoonaa kappaletta vuodessa.

– Se onkin vuodesta toiseen ollut kappalemäärässä mitattuna yksi Suomen myydyimmistä patukoista, Eerola toteaa.

Kauppaan ei kuitenkaan ihan vielä kannata rynnätä levyllinen mintun makuista suklaata mielessään. Eerola paljastaa Makuja.fi-sivustolle, että Pätkistä löytää levynä kaupoista tammikuun alusta lähtien.

***


 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.