Vaviskaa berliininmunkit! Fazerilta kova haastaja: Omar-munkit kauppoihin keväällä

Omar munkki 3
Haastavatko uudet Omar-munkit perinteiset berliininmunkit? MTV

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi bongasi Messukeskuksessa järjestettävillä ruoka- ja ravintola-alan Gastromessuilla mielenkiintoisen uutuustuotteen: Omar-munkit!

Hyviä uutisia berliininmunkkien ja Omar-karkkien ystäville: Fazer tuo keväällä kauppoihin klassikkotuotetta mukailevat Omar-munkit. Kuten nimikin jo kertoo, kyseessä on munkki, joka on päällystetty vaaleanpunaisen berliinimunkkikuorrutteen sijaan vaaleanruskealla Omar-karkkikuorrutteella. Tuote on maidoton ja laktoositon.

Fazerin Munkkibaarin messuosastolta kerrotaan Makuja.fi:lle, että tuotteet ilmestyvät kauppojen paistopistevalikoimiin heti vapun jälkeen toukokuussa. Tuotetta tulee saataville ainakin Citymarket-myymälöihin, mutta on mahdollista, että myös muut kaupat tilaavat uutuustuotetta tukun kautta valikoimiinsa.

Makeiset ja keksit suosittuja raaka-aineita oheistuotteisiin

Omar-karkit eivät suinkaan ole ainoita makeisia, jotka ovat päätyneet raaka-aineeksi muihin elintarvikkeisiin. Fazerin muistakin tuotteista on lanseerattu erilaisia oheistuotteita, kuten Pätkis-jäätelöä sekä Suffeli-keksejä. 

Makuja.fi kertoi keskiviikkona myös amerikkalaisten Oreo-keksien suosiosta ja brändin ympärille lanseeratuista oheisherkuista. Myös esimerkiksi Panda tuonut markkinoille lakritseihinsa ja makeisiinsa pohjautuvia jäätelöitä ja muita tuotteita.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja