Mainos

Vaviskaa berliininmunkit! Fazerilta kova haastaja: Omar-munkit kauppoihin keväällä

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi bongasi Messukeskuksessa järjestettävillä ruoka- ja ravintola-alan Gastromessuilla mielenkiintoisen uutuustuotteen: Omar-munkit!

Hyviä uutisia berliininmunkkien ja Omar-karkkien ystäville: Fazer tuo keväällä kauppoihin klassikkotuotetta mukailevat Omar-munkit. Kuten nimikin jo kertoo, kyseessä on munkki, joka on päällystetty vaaleanpunaisen berliinimunkkikuorrutteen sijaan vaaleanruskealla Omar-karkkikuorrutteella. Tuote on maidoton ja laktoositon.

Fazerin Munkkibaarin messuosastolta kerrotaan Makuja.fi:lle, että tuotteet ilmestyvät kauppojen paistopistevalikoimiin heti vapun jälkeen toukokuussa. Tuotetta tulee saataville ainakin Citymarket-myymälöihin, mutta on mahdollista, että myös muut kaupat tilaavat uutuustuotetta tukun kautta valikoimiinsa.

Makeiset ja keksit suosittuja raaka-aineita oheistuotteisiin

Omar-karkit eivät suinkaan ole ainoita makeisia, jotka ovat päätyneet raaka-aineeksi muihin elintarvikkeisiin. Fazerin muistakin tuotteista on lanseerattu erilaisia oheistuotteita, kuten Pätkis-jäätelöä sekä Suffeli-keksejä. 

Makuja.fi kertoi keskiviikkona myös amerikkalaisten Oreo-keksien suosiosta ja brändin ympärille lanseeratuista oheisherkuista. Myös esimerkiksi Panda tuonut markkinoille lakritseihinsa ja makeisiinsa pohjautuvia jäätelöitä ja muita tuotteita.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja