"Pastaklassikko, joka valmistuu vartissa" – olethan jo kokeillut tätä reseptiä?

pasta_alfredo

Ruokabloggaaja innostui kokeilemaan klassista pastareseptiä, joka vie kielen mennessään.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan klassisen Pasta Alfredon valmistamista. Sitruunaisen ja kermaisen reseptin toteuttaminen on helppoa, eikä se vie aikaa kuin vartin. Kokeile tätä reseptiä arki-illan iloksi!

– Fettuccine all’Alfredo on roomalainen pastaklassikko, joka valmistuu vartissa. Sen kehitti tarinan mukaan vuonna 1914 roomalainen ravintoloitsija Alfredo Di Lelio miettiessään raskaana olevalle vaimolleen ruokaa, jota ruokahalunsa menettänyt nainen ei voisi vastustaa. Voin, kerman ja parmesaanin killerikombo hoiti homman, Kinnunen kirjoittaa.

Kats Pasta Alfredon resepti täältä!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.