"Pastaklassikko, joka valmistuu vartissa" – olethan jo kokeillut tätä reseptiä?
Ruokabloggaaja innostui kokeilemaan klassista pastareseptiä, joka vie kielen mennessään.
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan klassisen Pasta Alfredon valmistamista. Sitruunaisen ja kermaisen reseptin toteuttaminen on helppoa, eikä se vie aikaa kuin vartin. Kokeile tätä reseptiä arki-illan iloksi!
– Fettuccine all’Alfredo on roomalainen pastaklassikko, joka valmistuu vartissa. Sen kehitti tarinan mukaan vuonna 1914 roomalainen ravintoloitsija Alfredo Di Lelio miettiessään raskaana olevalle vaimolleen ruokaa, jota ruokahalunsa menettänyt nainen ei voisi vastustaa. Voin, kerman ja parmesaanin killerikombo hoiti homman, Kinnunen kirjoittaa.
Kats Pasta Alfredon resepti täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan