Superherkullinen ja takuuvarma resepti: Oletko jo kokeillut helppoa hittipastaa?

pasta_carbonara

Pasta carbonara on yksi Sivumaku-ruokablogin suosituimmista resepteistä, eikä suotta. Resepti on helppo ja ruokalaji superherkullinen.

Maistuisiko lohturuokien ehdoton ykkönen, klassinen pasta carbonara?  Poimi Jani Kinnusen resepti klassisen pastaherkun valmistamiseen!

– Ihka aidossa carbonarassa olisi guancialea, sian poskesta valmistettua suolattua lihaa, mutta kotimainen luomupekoni toimii tarpeeksi hyvin. Guancialea en ole Suomessa lihatiskeissä nähnyt. Suosi myös pancettaa, jota löytyy hyvien valikoimien kaupoista. Kokeile ja ihastu! Kinnunen kirjoittaa.

Katso klassikkopastan resepti täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja