Superherkullinen ja takuuvarma resepti: Oletko jo kokeillut helppoa hittipastaa?
Pasta carbonara on yksi Sivumaku-ruokablogin suosituimmista resepteistä, eikä suotta. Resepti on helppo ja ruokalaji superherkullinen.
Maistuisiko lohturuokien ehdoton ykkönen, klassinen pasta carbonara? Poimi Jani Kinnusen resepti klassisen pastaherkun valmistamiseen!
– Ihka aidossa carbonarassa olisi guancialea, sian poskesta valmistettua suolattua lihaa, mutta kotimainen luomupekoni toimii tarpeeksi hyvin. Guancialea en ole Suomessa lihatiskeissä nähnyt. Suosi myös pancettaa, jota löytyy hyvien valikoimien kaupoista. Kokeile ja ihastu! Kinnunen kirjoittaa.
Katso klassikkopastan resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti