Muistatko vielä hittiresepti raparpekonin? Pekoniin kääritty raparperi ideoitiin Suomen Turussa keittiömestari Pasi Kurosen ja Kaks Kokkii -kokoonpanon toisen jäsenen Matias Haapsaaren kanssa. Nyt kokkikaksikko on kehitellyt uuden kesäherkun, joka on raparpekonin johdannainen.
Neljä vuotta sitten turkulaisen kokkiduo Kaks Kokkii'n eli Pasi Kurosen ja Matias Haapsaaren luomasta grilliherkku raparpekonista tuli valtakunnallinen ruokailmiö. Kuronen ja Haapsaari kertovat, että resepti on siitä lähtien joka vuosi näihin aikoihin putkahtanut jostain esiin.
Raparpekoni on pekoniin kääritty, grillattu raparperi.
– Muun muassa huippukokki ja tv-persoona Kari Aihinen kokkasi sitä juuri viikonloppuna Instagraminsa perusteella, kaksikko kertoo.
