Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pasin ja Matiaksen nerokas pekoniruoka räjähti ilmiöksi – nyt tulee uusi versio: "Täydellinen kaikelle grillattavalle"

1:00Täydellinen vaikka burgerin väliin – testaa Pasin ja Matiaksen uusi hittiresepti, raparpekonihillo
Julkaistu 25.05.2020 08:07

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Muistatko vielä hittiresepti raparpekonin? Pekoniin kääritty raparperi ideoitiin Suomen Turussa keittiömestari Pasi Kurosen ja Kaks Kokkii -kokoonpanon toisen jäsenen Matias Haapsaaren kanssa. Nyt kokkikaksikko on kehitellyt uuden kesäherkun, joka on raparpekonin johdannainen.

Neljä vuotta sitten turkulaisen kokkiduo Kaks Kokkii'n eli Pasi Kurosen ja Matias Haapsaaren luomasta grilliherkku raparpekonista tuli valtakunnallinen ruokailmiö. Kuronen ja Haapsaari kertovat, että resepti on siitä lähtien joka vuosi näihin aikoihin putkahtanut jostain esiin. 

Raparpekoni on pekoniin kääritty, grillattu raparperi. 

– Muun muassa huippukokki ja tv-persoona Kari Aihinen kokkasi sitä juuri viikonloppuna Instagraminsa perusteella, kaksikko kertoo. 

Raparpekonihilloa burgerin väliin

Raparpekonihillo
Matias Haapsaari

Nyt, alkavan kesän kunniaksi, Pasi ja Matias ovat kehittäneet aivan uuden raparpekoni-johdannaisen.

– Täydellisen lisäkkeen kaikelle grillattavalle, raparpekonihillon!Tässä hillossa on kaikki, makeutta, chilin potkua, rapean pekonin tuomaa rakennetta ja suolaisuutta ja tietysti ihanaa raparperia.

Kokkien mukaan raparpekonihillo sopii täydellisesti burgereihin ja minkä tahansa grillattavan kaveriksi, oli se sitten lihaa, kanaa, kalaa tai kasviksia.

– Useat bbq-ammattilaiset ovat jo ehtineet kehua tätä lisäkettä sen loistavan maun ja monipuolisuuden vuoksi. 

Katso videolta, miten raparpekonihillo valmistuu. 

Kurkkaa myös resepti: Raparpekonihillo – Pasin ja Matiaksen uusi hittiresepti

Lue myös: Eetu ja Fred kehittelivät poikkeuksellisen alkoholijuoman – myytiin tunneissa loppuun Alkoissa, kysellään jo maailmallakin: "Taidettiin muutaman kerran tuulettaa"

Lisää aiheesta:

Maailman parhaat kermaperunat! Ohjetta ylistetään: "Supersimppeli"Pasi kehitteli lisukkeen, joka tekee kaikesta grilliruoasta parempaa: "Ultimaattinen umamipommi"Harrin teki mieli yhtä herkkua – mykistyi itsekin reseptistä, jonka kehitteli: "Välillä on vain sellainen himo"Hakusessa helppo broileripasta? Testaa Harrin appelsiininen resepti: "Rakastan jo nyt tätä"Näin teet maailman parhaat kermaperunat: "Resepti on supersimppeli"Vieläkö mietit, mitä syödä pääsiäisenä? Tässä yksi takuuvarma hitti: Maailman parhaat kermaperunat
RuokaPekoniMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 08:15
    Aamiainen

    Tätä aamupalaa ravitsemusterapeutti suosittelee

  • Eilen11:14
    Linnan juhlat

    Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

  • Eilen09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää

  • Eilen08:58
    Linnan juhlat

    Nyt paljastui tietoa Linnan juhlien ruoista

  • ma16:59
    Juomat

    "Olutsekoilulle" stoppi: Vanha suosikki on taas hitti