"Paras, jonka olet ikinä tehnyt" – Harri Syrjäsen graavilohiresepti on "huikean tuotekehittelyn tulos"

Harri Syrjänen näyttää: Näin graavaat kalan 0:27 Harri Syrjänen näyttää: Näin graavaat kalan
Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka helposti kala graavataan.

Graavilohi kuuluu monen suomalaisen joulupöytään. Nappaa Harri Syrjäsen vinkki "parhaaseen graaviin"!

Jos graavikala on oleellinen osa sinunkin joulupöytääsi, nappaa MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tutun kokin helppo kalavinkki. Harri Syrjänen vinkkasi Instagram-tilillään vuonna 2021 (ja jälleen tänä vuonna) viime hetken vinkin joulupöydän graavilohen valmistukseen.

– Mä rakastan jouluna kalaruokia. Mun joulupöydän kuningas on tietenkin graavilohi. Tätäkin on tullut treenattua pidemmän aikaa, että löyty sopiva balanssi. Tämän huikean tuotekehittelyn tulos on nyt tässä, täydellinen lohi, Syrjänen hehkuttaa julkaisussaan.

Syrjänen lupaa, että "tämä on paras graavi, jonka olet ikinä tehnyt". Kala valmistuu 48 tunnissa.

Kiinnostuitko? Katso resepti: Harri Syrjäsen maailman paras graavilohi

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.