Graavilohi kruunaa joulupöydän – näin saat siitä uskomattoman hyvää: "Mitäpä jos kokeilisit?"
Hellapoliisi Kati Jaakosen jouluinen graavilohiresepti on kokeilemisen arvoinen.
Monelle kinkkuakin tärkeämpi elementti joulupöydässä on runsas kalavalikoima. Graavilohi on eittämättä yksi joulupöydän klassikoista ja maistuu kaikessa yksinkertaisuudessaan erinomaiselta.
Pientä twistiä graaviloheen saa, kun ujuttaa siihen muutamia jouluisia mausteita.
– Graavilohi kuuluu joulupöytään muiden kalaherkkujen joukkoon. Mitäpä jos kokeilisit maustaa graavilohen tänä vuonna hieman tavallisesta poiketen? , kysyy reseptinikkari, Kati "Hellapoliisi" Jaakonen.
Joulumausteet antavat Jaakosen mukaan kalalle kivan makulisän. Graavilohen voi nauttia sellaisenan tai esimerkiksi saaristolaisleivän kanssa.
Katso resepti: Graavilohi jouluisilla mausteilla
***
Testaa myös pikagraavattu lohi:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan