Graavilohesta parempaa: Kati vinkkaa neljä helppoa kikkaa
Nappaa vinkit graavilohen maustamiseen.
Suomalaiset rakastavat lohta eri muodoissaan ja yksi ikisuosikki on tietysti graavilohi. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa nyt, miten graavilohta saa tuunattua entistä maukkaammaksi.
– Graavilohi on tyylikäs tarjottava milloin tahansa. Voit tuunailla makumaailmaa eri tavoin. Tässä muutama helppo ja hauska vaihtoehto, Kati neuvoo.
Graavilohta voi maustaa esimerkiksi erilaisilla hedelmillä tai valmiilla kastikkeilla. Liian kiireessä tätä kalalisuketta ei kuitenkaan kannata valmistaa.
– Anna kalan maustua mielellään 1–2 vuorokautta ennen tarjoilua.
Katso videolta jutun yltä vinkit graavilohen maustamiseen ja nappaa ohje: Graavilohi nejällä tapaa – helppo keino saada kalasuosikista entistä parempaa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
MasterChef Suomi: Kokonaisena paistettu naudan sisäfile, perunagratiini ja punaviinikastike, Pilvin resepti
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka