"Huikean tuotekehittelyn tulos" – Harri Syrjänen esittelee täydellisen graavilohen reseptin
Graavilohi kuuluu monen suomalaisen joulupöytään. Nappaa Harri Syrjäsen vinkki!
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki Harri Syrjänen muistuttaa Instagram-tilillään jo viime vuonna julkaisemastaan vinkistä joulupöydän graavilohen valmistukseen.
– Mä rakastan jouluna kalaruokia. Mun joulupöydän kuningas on tietenkin graavilohi. Tätäkin on tullut treenattua pidemmän aikaa, että löyty sopiva balanssi. Tämän huikean tuotekehittelyn tulos on nyt tässä, täydellinen lohi, Syrjänen ylistää julkaisussaan.
Syrjänen lupaa, että 48 tunnissa valmistuva kala on "paras graavi, jonka olet ikinä tehnyt".
Yllä olevalla videolla Syrjänen näyttää, kuinka helposti kalan graavaus käy!
Kiinnostuitko? Katso resepti: Harri Syrjäsen maailman paras graavilohi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka