Mainos

"Paha pukki" yhdisti suomalaisten suosikkituotteet – alkoholipitoisista liköörijäätelöistä ensi kesän hitti?

Uuden alkoholilain ansiosta markkinoille saadaan tänä kesänä ainutlaatuinen uutuustuote; alkoholipitoinen liköörijäätelö.  

Kivikova jäätelö hetkessä pehmeäksi? Katso kätevä vinkki videolta.

Suomalainen Bad Santa Oy alkaa valmistaa alkoholipitoista liköörijäätelöä. Uutuustuotteen on tarkoitus tulla markkinoille toukokuussa.

− Olemme kehittäneet tuotetta jo useita vuosia, ja maaliskuussa 2018 voimaan tulleen uuden alkoholilain myötä saimme Bad Santa Liquer Ice -tuotteellemme valmistus- ja vientiluvan, kertoo Bad Santa Oy:n toimitusjohtaja Jens Lönnqvist.

Uutuusmakuina nähdään aluksi salmiakkilakritsin makuinen Laku Salmari, päärynän makuinen Vallaton, hunajan ja rommin makuinen Honey Rum sekä tunturiperinteitä kunnioittava Whiskey Coffee. Liköörijäätelöä myydään kahden desilitran pikarissa.

Uutuuksissa alkoholia 3,8–4,7 % mausta riippuen

Jos itse jäätelö on mielenkiintoinen, niin on myös tarina yrityksen takaa.

Bad Santa -nimi kuvaa yrityksen mukaan leikkimielisesti joulupukin vapaa-ajan alter egoa, joka on kehittänyt tuotteen Bad Santa Liquer Ice. Hyvä ja kiltti joulupukki, joka vie lahjoja kaikille maailman lapsille, tarvitsee myös omaa aikaa ja silloin hän rentoutuu nauttimaan Bad Santa liköörijäätelöä.

Joulupukkihan ei ole varsinaisesti ”viinamäen miehiä” ja niinpä hän nauttii alkoholinsa herkullisena jäätelönä, jonka alkoholipitoisuus on 3,8–4,7 prosenttia mausta riippuen.

Lähde: BadSanta

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja