Mainos

Tattijäätelö on suomalaisyrityksen uusin vientiherkku – metsäiset maut herättäneet kiinnostusta aina Japania myöten

Suomen Jäätelön uutuusmaku on kunnianosoitus Suomen metsille. 

Tattimuhennos ja -soppa ovat suosittuja herkkuja, mutta oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miltä suosittu sieni maistuisi jäätelössä? Nyt sinun ei tarvitse enää arvailla, sillä Suomen Jäätelö on tuomassa kauppoihin melko villiltä kuulostavan uutuuden; tattijäätelön.

Tattijäätelö vastaa Suomen Jäätelön mukaan erinomaisesti vallitseviin ruokatrendeihin; puhtauteen, aitouteen ja luonnon raaka-aineisiin. 

Tattijäätelö tullaan yrityksen mukaan esittelemään myös kansainvälisille ostajille, sillä tatti on arvostettu raaka-aine muun muassa Japanissa, Italiassa, Saksassa ja Ranskassa.

Metsämaut kiinnostavat aina Japania myöten

Vanhat klassiset jäätelömaut kuten vanilja ja suklaa ovat toki aina arvossaan, mutta niiden rinnalle halutaan elämyksiä – uusia, erikoisia ja eksoottisia luonnon makuja. 

– Tattijäätelö on kunnianosoituksemme Suomen metsille. Se on oiva lisä Suomen Jäätelön metsämakuihin, jotka ovat herättäneet kiinnostusta Keski-Eurooppaa ja Japania myöten, jäätelöräätäli Petri Laukontaus kertoo.

Vaikka jäätelön resepti on tietysti liikesalaisuus, jäätelöraatari paljastaa yhdeksi tämän jäätelön raaka-aineeksi ajan, jota kuluu muihin yrityksen jäätelöihin verrattuna paljon enemmän.

Miehen mukaan jäätelö tarjoaa herkutteluhetken niin arkeen kuin juhlaan, ja jäätelöä voi Laukontauken mukaan nauttia vaikkapa rosmariini-puolukkasiirapin tai peuranfileen kumppanina. 

Kuluvalla viikolla tattijäätelö menee myyntiin Keskon jakeluportaaseen, josta se on kauppiaiden tilattavissa paikallisiin Supermarketteihin ja K-kauppoihin.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja