Outo pizzeriaepisodi johti porttikieltoon – nainen vaati liikaa jalapenoja

jalapeno
Shutterstock

Tulista pizzaa rakastava Anneliese Shabbir sai porttikiellon Dominos-pizzeriaan vaadittuaan pizzaansa liikaa jalapenoja.

31-vuotias Anneliese Shabbir rakataa tulista ruokaa. Siksi hän on ottanut tavaksi tilata pizzaansa lisätäytteenä ylimääräisiä jalapenoja. Lisätäytteen tilaaminen ei ole kuitenkaan ollut ongelmatonta. Ravintola on toistuvasti tuonut Shabbirille pizzan, jossa jalapenoja on ollut liian vähän. 

Erään tilauskerran jälkeen Anneliesea odotti sähköposti ravintolalta. Ravintolan viestissä kerrottiin, ettei ravintola pysty vastaamaan Anneliesen odotuksiin ja sanottiin, ettei naista enää palveltaisi ravintolassa. 

Sähköposti liittynee palautteeseen, jonka tulista ruokaa rakastava Anneliese oli antanut ravintolalle aiemmin samassa kuussa. Palautteessaan hän hän antoi noottia siitä, etteivät pizzat sisältäneet riittävästi jalapenoja. 

– En voinut uskoa sitä. Luulin aluksi, että sähköposti on lähetetty minulle vahingossa. Mutta viesti tuli paikan johtajalta. Sen sijaan, että he noteeraisivat ongelman, joka on, että he tekevät tilaukseni aina väärin, he kieltävät minua tilaamasta enää lainkaan. Surkeaa asiakaspalvelua.

– Viimeisimmässä pizzassani oli tasan seitsemän jalapenoa. Se oli pateettista. Olen valittanut aiemminkin, ja silti saan aina samanlaisen pizzan. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!