Olympiaurheilijat eivät voi vastustaa pikaruokaa – McDonald'sien kassoilla hurjat jonot

mcdonald
Kuvan McDonald's ei liity tapaukseen. Colourbox

Urheilijat yhdistetään tavallisesti terveellisiin ruokailutottumuksiin, mutta Rio de Janeiron olympialaisissa urheilijat ovat saaneet aikaan pitkiä jonoja paikallisten pikaruokaravintoloiden kassoille.

Riossa on kiinnitetty huomiota siihen, että McDonald'sien kassoille on kertynyt hurjia jonoja siksi, että olympiaurheilijat jonottavat saadakseen pikaruokaa. Sosiaaliseen mediaan on lisätty lukuisia kuvia Mäkkärin jonossa seisovista urheilijoista.

Koska niin monet urheilijat ovat asioineet olympialaisten aikaan McDonald'sissa, on pikaruokajätti alkanut rajoittamaan sitä, kuinka paljon ruokaa muut kuin urheilijat saavat ravintolasta tilata. 

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.