Keittiömestari Jyrki Sukula vieraili MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa ja muisteli pitkää uraansa suomalaisten tuntemana televisiokokkina. Lisäksi Sukula paljasti myös kaikkien aikojen suosikkireseptinsä.
Videolla: Jyrki Sukulan näkemys ravintoloiden saamasta asiakaspalautteesta.
Monessa liemessä keitetty, televisiostakin tuttu kokki Jyrki Sukula juhlistaa tänä vuonna 40-vuotista uraansa kokkina ja ruokakulttuurin kehittäjänä. Sukula tuli suomalaisille tutuksi jo 1990-luvulla, kun hän aloitti televisioesiintymisuransa Huomenta Suomen kokkina. Sukulan aisaparina nähtiin kotitalousopettaja ja ruokatoimittaja Kati Nappa. Muutaman vuoden Huomenta Suomi -uran jälkeen Sukula jatkoi televisiouraansa legendaarisissa ruokaohjelmissa Kaikilla mausteilla sekä Kokkisota.

