Oletko koskaan hoksannut tehdä näin banaanille?
Toiset syövät banaaninsa ilmeisesti hieman erikoisemmalla tavalla.
Banaani on maailman suosituin hedelmä, kertoo National Geographic, mutta tiesitkö, että banaanit ovat myös radioaktiivisia? Hedelmän syönti on periaatteessa aika simppeliä, mutta TikTokin vinkkinurkkauksessa on nyt tuttuun tapaan lähdetty kikkailemaan yksinkertaisella asialla.
Miksi banaanin syöntiä pitäisi enää monimutkaistaa? Yleensä hedelmä vain kuoritaan ja hotkaistaan suuhun puremalla pala palalta. TikTokissa kiertää kuitenkin banaaniin luontaista rakennetta hyödyntävä paloittelukikka, joka yllättäen jakaa mielipiteitä.
– Olen syönyt banaanini jo vuosien ajan tällä tavalla, kommentoi eräs TikTok-käyttäjä.
– Älkää sanoko, ettette muka tiennyt tästä? Kysyi toinen.
– Ehkä tällä tavalla banaanin syönti ei näytä niin epäilyttävältä, vihjaa kolmas.
Kurkkaa yllä olevalta videolta minkälaisesta banaanikikasta on oikein kyse!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka