Tätäkö varten suolakekseissä on röpelöiset reunat? Lucasilla välähti: "Tajusin tänään tämän ensimmäistä kertaa"

suolakeksit
Shutterstock

Tässä on taas yksi niistä nikseistä, joita et tiennyt tarvitsevasi.

Miksi suolakekseissä on röpelöiset reunat? TikTok-käyttäjä Lucas Rutherford uskoo keksineensä vastauksen kysymykseen, jota moni ei ole varmastikaan tullut edes miettineeksi.

 – Tajusin tänään tämän ensimmäistä kertaa, Lucas kirjoitti jo satoja tuhansia katselukertoja saaneen videonsa oheen.

Lucas nimittäin hoksasi, että suolakeksien röpelöisillä reunoilla voi leikata juustoviipaleet juuri oikean kokoisiksi, ilman veistä. Lucas demonstroi videolla, miten niksi toimii.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Eikä siinä vielä kaikki: jopa keksejä valmistava yritys on noteerannut Lucasin niksin ja hyväksynyt sen oikeaoppisena toimintatapana.

– Vaikka emme voikaan vahvistaa, että reunat olisi alun perin luotu juustoa leikkaamaan, niiden kaareutuva reuna ja luja rakenne mahdollistavat operaation suorittamisen, Savoy-suolakeksien valmistaja kommentoi.

Lähde: Mirror

***

0:51

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja