Nerokasta vai pähkähullua? Seanin tapa lämmittää pizza hämmentää: "Tätä ei opeteta koulussa"

Näin valmistuu “Toaster-Dilla” eli paahtimessa valmistuva  quesadilla 0:51 Näin valmistuu “Toaster-Dilla” eli paahtimessa valmistuva quesadilla

Sean lämmitti pizzan paahtimessa ja sai heti neron tittelin.

Video yllä: Näin valmistuu “Toaster-Dilla” eli paahtimessa valmistuva quesadilla!

Sean Gonzalezin pizzakikkaa kutsuttiin jopa nerokkaaksi, vaikka sitä ei ehkä kannatakaan kokeilla kotona. Sean julkaisi TikTokissa videon, jolla lämmittää pizzaa paahtimessa. Videolla on jo yli miljoona katsojaa.

Vaati arvostusta "innovaatiolleen"

– Haluan että ihmiset alkavat arvostaa taitojani ja innovaatioitani, Sean muotoili videonsa ohessa.

Videollaan Sean työntää kuivahkonoloiset pizzapalat paahtimeen ja kääntää paahtimen kyljelleen. Lopulta paahdin pompauttaa pizzat lautaselle. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Lienee selvää, ettei pizzaa välttämättä kannata panna paahtimeen. Esimerkiksi herkusta valuva rasva voisi aiheuttaa vaaratilanteen. Silti samasta niksistä on kohkattu netissä aiemminkin. Ensitreffit Alttarilla -ohjelmassa esitetty samainen pizzaniksi hämmensi katsojia jo vuonna 2019.

Niksiä pidettiin jopa nerokkaana

Metron mukaan osa Seaninkin seuraajista huomautti niksin olevan vanha; suuri osa oli kuitenkin heti ryntäämässä testaamaan ideaa.

– Omg, tämä on neroutta, yksi totesi.

– Tätä ei opeteta koulussa, toinen kirjoitti.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.